Sari la conținut

O fată de pe stradă a vrut să facă sex cu mine (2014)

Aprilie 2014, eram în trecere printre blocurile din Eminescu, o fată a strigat la mine, mi-a zis că sunt frumos, să vin la ea, am întrebat-o de unde mă ştie, cum mă chiamă, dacă m-a văzut în vreo poză. Ea NU ŞTIA NIMIC despre mine dar zicea că e singură şi vrea să fie iubita mea. Am întrebat-o dacă e o glumă, că n-am mai întâlnit aşa ceva, mi-a zis că e serioasă şi că aşa se fac iubirile pe stradă.

Erau 3 fete şi 1 băiat în grup, am stat cu ei vreo 20 minute. Mi-a zis că are 19 ani şi e clasa a 12-a, ceilalţi mi-au confirmat că e singură. Nu era genul de fată care îmi place mie. Era blondă, scundă şi urâtă. Fix când m-a strigat prima dată avea sticla în mână, cât am stat eu cu ea a luat câteva guri şi s-a apucat şi de fumat.

M-a întrebat dacă am mai avut iubite, i-am zis DA, apoi m-a întrebat dacă am făcut sex cu ele. Bă, de ce pui întrebări de-astea? Colega ei a zis „vrea să ştie la ce să se aştepte”. CE ÎNSEAMNĂ ASTA? Să ştie dacă poate veni la mine în siguranţă să nu o violez, sau vrea să vină special pentru sex?

Nu ştiu dacă glumea, dar mă tem că într-o zi va veni o fată la mine, îmi va face ceva de mi se scoală penisul, eu încerc să mă ascund ca de obicei dar ea observă că mi s-a sculat, se va dezbrăca şi va cere să facem sex… CUM POT EVITA ASTA?

M-a mai întrebat cum mă poate contacta, i-am zis adresa de email, i-am cerut pe al ei şi mi-a zis numele ei, să o caut pe Facebook. Problema e că un nume nu e unic. Facebook-ul nu poate filtra pe oraş. Am intrat pe mai multe profile până am gasit o fată care seamană cu aia, are putine poze şi toate machiate încât nu-mi dau seama dacă ea e.

I-am dat add friend + mesaj, dar nu a răspuns, Are poze din Spania şi dacă ea e, bănuiesc că s-a întors acasă recent şi d-aia caută în disperare un băiat cu care să facă sex.

Săptămâna viitoare m-am dus din nou în zonă, am întrebat pe nişte băieti dacă ştiu de ea, mi-au arătat în ce bloc stă, dar nu voiam să mă duc ce ea, I-am zis băieţilor să-I spună să mă caute, ei au zis că îi spun fără ca măcar să ştie cine sunt eu. Total neserios, le-am zis adresa de email dar evident că ei nu I-au spus nimic. Îmi pare rău că nu le-am cerut numele tuturor 4 din grup, poate mă împrieteneam cu ei în schimb. Acum cred că pot să uit de fata aia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *