Sari la conținut

O fată de pe stradă a vrut să facă sex cu mine (2014)

Aprilie 2014, eram în trecere printre blocurile din Eminescu, o fată a strigat la mine, mi-a zis că sunt frumos, să vin la ea, am întrebat-o de unde mă ştie, cum mă chiamă, dacă m-a văzut în vreo poză. Ea NU ŞTIA NIMIC despre mine dar zicea că e singură şi vrea să fie iubita mea. Am întrebat-o dacă e o glumă, că n-am mai întâlnit aşa ceva, mi-a zis că e serioasă şi că aşa se fac iubirile pe stradă.

Erau 3 fete şi 1 băiat în grup, am stat cu ei vreo 20 minute. Mi-a zis că are 19 ani şi e clasa a 12-a, ceilalţi mi-au confirmat că e singură. Nu era genul de fată care îmi place mie. Era blondă, scundă şi urâtă. Fix când m-a strigat prima dată avea sticla în mână, cât am stat eu cu ea a luat câteva guri şi s-a apucat şi de fumat.

M-a întrebat dacă am mai avut iubite, i-am zis DA, apoi m-a întrebat dacă am făcut sex cu ele. Bă, de ce pui întrebări de-astea? Colega ei a zis „vrea să ştie la ce să se aştepte”. CE ÎNSEAMNĂ ASTA? Să ştie dacă poate veni la mine în siguranţă să nu o violez, sau vrea să vină special pentru sex?

Nu ştiu dacă glumea, dar mă tem că într-o zi va veni o fată la mine, îmi va face ceva de mi se scoală penisul, eu încerc să mă ascund ca de obicei dar ea observă că mi s-a sculat, se va dezbrăca şi va cere să facem sex… CUM POT EVITA ASTA?

M-a mai întrebat cum mă poate contacta, i-am zis adresa de email, i-am cerut pe al ei şi mi-a zis numele ei, să o caut pe Facebook. Problema e că un nume nu e unic. Facebook-ul nu poate filtra pe oraş. Am intrat pe mai multe profile până am gasit o fată care seamană cu aia, are putine poze şi toate machiate încât nu-mi dau seama dacă ea e.

I-am dat add friend + mesaj, dar nu a răspuns, Are poze din Spania şi dacă ea e, bănuiesc că s-a întors acasă recent şi d-aia caută în disperare un băiat cu care să facă sex.

Săptămâna viitoare m-am dus din nou în zonă, am întrebat pe nişte băieti dacă ştiu de ea, mi-au arătat în ce bloc stă, dar nu voiam să mă duc ce ea, I-am zis băieţilor să-I spună să mă caute, ei au zis că îi spun fără ca măcar să ştie cine sunt eu. Total neserios, le-am zis adresa de email dar evident că ei nu I-au spus nimic. Îmi pare rău că nu le-am cerut numele tuturor 4 din grup, poate mă împrieteneam cu ei în schimb. Acum cred că pot să uit de fata aia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *