Sari la conținut

Baza de date a blocurilor în Excel

Datele incluse în harta blocurilor pot fi cumpărate în format Excel pe care îl puteţi edita după dorinţele voastre, sorta şi băga filtre, adăuga propriile date (util în special agenţiilor imobiliare, asigurări de locuinţe, notari, curierat, distribuitori de pliante, telecomunicatii, etc). Pe hartă puteţi doar consulta datele dând click pe blocuri unul câte unul, permiţând populaţiei să contribuie cu date la blocurile unde lipsesc sau sunt greşite.


Video cu versiunea anterioară a bazei de date (2019) https://www.youtube.com/embed/eXKDYpX0KlM


Cumpără baza de date

Un proiect original „Made by Teoalida” în premieră naţională, început în 2018. Până la sfârşitul lui 2021 am centralizat datele tehnice a peste 26000 blocuri: adresa stradală, număr bloc, an construcţie, număr etaje şi apartamente, riscul seismic, relevee, coordonate GPS, etc. Caut colaboratori cu timp liber care pot adăuga date în Excel (ca mine).

Download SAMPLE gratuit (3 cartiere din 3 oraşe, 148 blocuri):

Lista blocurilor din România SAMPLE.xlsx

Cumpără baza de date completă (judeţe/oraşe disponibile):

Alte oraşe VOR URMA în funcţie de timpul meu liber şi numărul de persoane interesate, NU spuneţi „iţi dau $100 avans, fă-mi Timişoara până săptămâna viitoare şi îţi dau alţi $100 când termini„, nu pot amâna alte lucrări de-ale mele care generează $50-100/ora muncită, că dai tu $200 pe o lucrare care va lua 40-50 ore.

Plătiţi cu cardul sau PayPal şi primiţi automat link de download în email (versiunea stocată pe server), sau contactaţi-mă pentru cash / transfer bancar. Linkul vă permite download-aţi gratuit actualizări, care pot include blocuri noi sau date adăugate / corectate la blocurile existente. Baza de date e în continuă schimbare în funcţie de ideile mele sau dorinţele clienţilor.

Preţuri: 5 cenţi/bloc (1 rând = 1 bloc) la achiziţia pe judeţe. Contactaţi-mă pentru achiziţii parţiale, 8 cenţi/bloc la oraşe reşedinţă, 10 cenţi/bloc la alte oraşe, cartiere dintr-un oraş reşedinţă, sau alte criterii de filtru (blocurile peste X etaje).

Prima opţine (toate oraşele estimate) este bazată pe Populaţia oraşelor, completat cu numărul de scări de bloc şi apartamente. La oraşele la care nu am (încă) datele blocurilor individuale, am estimat într-un minut pe baza populaţiei şi suprafaţa ocupată de blocuri vs case (marjă de eroare +/- 10%). Compunerea datelor blocurilor individuale durează cam 1 minut per bloc (30 ore la un oraş ca Ploieştiul) şi reduce marja de eroare la 0% pentru numărul de scări şi 1% pentru numărul de apartamente.

Baza de date este destinată folosirii în firma care o cumpără. Vă rog să nu revindeţi sau distribuiţi la alte persoane sau firme.

Avantajele cumpărării bazei de date Excel vs harta gratuită

Unele persoane m-au întrebat cât costă să cumpere datele unui bloc. Nu vă costă nimic să daţi click pe blocul dorit pe hartă hartă interactivă şi veţi vedea datele disponibile.

Vă inviţ să cumpăraţi tabelul Excel dacă vreţi datele tuturor blocurilor deodată, puteţi edita după dorinţele voastre, sorta şi băga filtre, adăuga propriile date (util în special agenţiilor imobiliare, asigurări de locuinţe, notari, curierat, distribuitori de pliante, telecomunicatii, etc).

Baza de date Excel are fiecare informaţie într-o coloană proprie, de exemplu numărul de garsoniere, 2/3/4 camere, etc (pe hartă numărul de apartamente e combinat pe 1 rând).

Baza de date Excel include formule de calcul a totalului per oraşe şi cartiere: numărul de blocuri, scări şi apartamente, divizat pe generaţie (ani construcţie), divizat pe înălţime, numărul de apartamente divizat pe tip de apartament, etc. Puteţi adăuga propriile formule sau copia datele în alt program de analiză şi realiza grafice ca acestea.

Etichete:

2 commentarii

  1. Ma bucur ca mi-a fost prezentat site-ul tau.
    Esti o enciclopedie vie.
    Sper sa ai parte de sanatate si sa fii lucid si la 99 de ani. Lumea intreaga are nevoie de ceea ce faci.
    Sunt uimit dupa 10 minute de rasfoit. No comment.
    Un Om ca tine rar gasesti!!

  2. Cu ce sa incep? Nici nu stiu… este extraordinar ca faci aici. EXTRAORDINAR. Nu sunt din Bucuresti, dar doresc sa achizionez un apartament in acest orad. Nici nu realizezi cat mi a fost de folos acest site…. Si ce daca informatiile nu sunt 100 % perfecte??? Marja de eroare este, din punctul medu de vedere , mai mult decat suportabila. Cat despre comentariile si reactiile negative la ceea ce faci, nu baga in seama !!! Hater- i vor fi mereu! Oameni mici si fara minte care se grabesc sa judece fara sa aiba habar ce inseamna munca. Spor si bafta !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *