Sari la conținut

Derbedeii care terorizează Bariera Bucureşti

Recunoaşte cineva persoanele de mai jos, care terorizează cartierul Bariera Bucureşti din Ploieşti? Vă rog să le arătaţi părinţilor această pagină şi videourile cu comportamentul copiilor la adresa unui om nevinovat, eventual să îmi spuneţi nume, adresă, Facebook, Instagram, telefon al părinţilor.

Am sunat la poliţie de zeci de ori, am pierdut zeci de ore scriind plângeri la Secţia 4, dar legea permite cel mult amendarea părinţilor pentru nesupravegherea minorilor, iar copiilor nu le pasă de amenzi şi continuă să ne terorizeze! (mă îndoiesc că poliţia a arătat fiecărui părinte videourile cu comportamentul copiilor)

Derbedei

Mă numesc Teoalida şi numele meu e renumit internaţional, fiind autorul a peste 100 proiecte de arhitectură şi peste 100 baze de date, folosite de sute de firme în domeniul imobiliar şi auto. În România sunt cunoscut în special datorită hărţii interactive a blocurilor, iar în Ploieşti sunt cunoscut şi pentru jurnalism. Am avut mai multe apariţii în presa din România şi Singapore, iar în 2019 mi s-a propus să candidez la Primăria Ploieşti.

Sunt un om OCUPAT, site-urile teoalida.com, teoalida.ro şi hartablocuri.ro au împreună peste 3000 vizitatori/zi, iar zilnic sunt contactat de 20 străini pentru serviciile pe care le ofer. Sunt adeseori salutat pe stradă de oameni pe care NU îi cunosc, dar ei DA (salut Teoalida, te ştiu de pe Info Trafic Prahova, postezi filme cu accidente, etc).

Începând cu 2018, nişte copii idioţi din cartierul Bariera Bucureşti, care habar n-au cele scrise mai sus, au distribuit poze cu mine alături de acuzaţii nefondate de infracţiuni care nu au nicio legătură cu mine sau activitatea mea, mi-au făcut popularitate negativă într-un grup de vârstă la care eu NU îmi doream prieteni.

O femeie s-a sinucis, derbedeii mă acuză de crimă

Eu locuiesc în blocul 4D, pe 14 iunie 2019 am văzut lume adunată în faţa blocului 5B. Am coborât să văd ce se întâmplă. O femeie de 61 ani era moartă pe pământ, sărise pe geamul dormitorul de la etajul 8 din blocul 5B. Eu doar am făcut poze şi le-am trimis la Observatorul Prahovean + postat ştirea pe Facebook. NU o cunoşteam pe femeie, am aflat ulterior din presă că sinucigaşa era Florentina de 61 ani: https://www.observatorulph.ro/social/113042-cine-este-femeia-care-s-a-sinucis-vineri-seara-in-bariera-bucuresti-mama-sa-era-moarta-de-o-saptamana-in-apartament

o femeie s-a sinucis
(eu sunt cel cu bluza roşie de lângă SMURD)

Un băiat Albert m-a văzut făcând poze şi a făcut o GLUMĂ, a păcălit ţigani din cartierul de case că eu „am omorât o femeie”.

Urmarea: diverşi derbedei (majoritatea de 14-18 ani) terorizează cartierul, scandând „Teoalida criminalule de ce ai omorât-o p-aia” ori de câte ori trec prin faţa blocului meu, fără a ştii cine sunt eu sau despre ce femeie e vorba.

Sunt curios ce părere îşi fac cei din blocurile vecine să audă urlete „criminalule” seară de seară. Cred că unii nici nu ştiu cine e Teoalida.

Probabil nu ştiti că:

  • Aceştia sună la interfonul meu, după care (indiferent dacă eu răspund sau nu), urlă pe stradă „criminalule tu ai omorât-o p-aia”.
  • Aruncă înspre balconul meu (etajul 4) cu orice au la îndemână: pietre, castane, ouă, etc. Au spart un geam la etajul 2.
  • Au pătruns în bloc, au făcut pipi şi caca la uşa apartamentului meu, au aruncat cu petarde în lift şi pe palierul meu, au spart becul de deasupra uşii, au măzgălit peretele „Toalida suge P***”.
  • Când ies afară să merg la magazin sau să îmi desfăşor activitatea profesională, diverşi derbedei se ţin după mine, mă înjură, scuipă şi aruncă spre mine cu orice au la îndemână (video), fiind nevoit să urlu ca lumea să iasă în balcoane şi astfel agresorii să mă lase în pace.
  • Vecinii mei de bloc sunt revoltaţi, unii vor să mă evacueze din bloc crezând că eu aş „invita” derbedei să deranjeze liniştea blocului Probabil şi cei din blocurile vecine.

Vă invit să vizionaţi videourile de mai jos şi să trageţi concluzii cine provoacă pe cine
(datorită timpului liber limitat, încă nu am publicat toate incidentele)


Părinţii mă îndeamnă să îmi şterg conturile de pe reţelele de socializare cică din cauza mea avem toţi probleme. Greşit, conturile m-au ajutat să am prieteni buni şi să îmi dezvolt afacerea, derbedeii nu au văzut Facebookul meu, au aflat de mine de la alţi derbedei şi nu ştiu să caute pe Google numele Teoalida să vadă cine e de fapt persoana de care îşi bat joc, ulterior unii mi-au găsit profilul meu de Facebook şi site-ul www.teoalida.ro, astfel văzând că nu sunt ce credeau ei că sunt, şi-au cerut scuze şi au căutat prietenie la mine. Aşa trebuie să facă şi ceilalţi.

Exemplu: Cairoo00, un idiot de 13 ani a făcut acest LIVE să prezinte prietenillor că „Toalida boschetarul pedofil de 20 ani violează copii de 5 ani şi se dă mare vedetă cu doar 19 followeri pe instagram” deşi vârsta mea reală e 31 şi sunt virgin+asexual (nu am făcut şi NU am intenţia să fac sex cu nimeni). L-am ameninţat că îl dau la poliţie, după 2 săptămâni şi-a cerut scuze „am crezut că erai un copil” dar din cauza lui a degenerat situaţia şi zeci de copii vin în faţa blocului meu să urle (observaţi cum îmi pronunţă numele greşit ca cel care a scris „Toalida suge p***” pe casa scării = ambii au aflat de mine dintr-o sursă comună).

Aţi zice să ignor ce bârfesc alţii despre mine, dar tocmai ignoranţa mea de a nu face suficiente plângeri la poliţie de la început, a dus la progagarea bârfelor, derbedeii au crezut că nu pot riposta, nu pot suna la 112, şi au invitat şi alţi derbedei „hai în Barieră să vă prezint un nebun care a omorât o femeie, hai să strigăm CRIMINALULE în faţa blocului, hai să aruncăm cu castane şi ouă în el, hai să ne pişăm la uşa lui, etc.” Întreg cartierul e terorizat cu urlete la adresa mea.

Dacă aceste incidente nu se întâmplau, puteam fi mai bogat cu câteva mii de euro, sau puteam ajuta încâ câteva mii de oameni extinzând voluntar www.hartablocuri.ro la încă câteva oraşe. Vecinii de bloc sunt revoltaţi, clienţii mei sunt furioşi, am renunţat la unele proiecte plătite pentru a face mai multe plângeri la POLIŢIE şi restabili liniştea în cartier.

Deşi au trecut 4 ani de la acea sinucidere şi zeci de persoane au fost amendate pentru tulburarea liniştii publice, apar alţii care continuă să îmi facă viaţa un INFERN! Pagube de câteva mii de euro (serviciile pe care le ofer îmi aduc 50 euro/oră muncită).

Aşa ceva NU POT IGNORA!

Plângere derbedei 2023

Derbedeii care vin zilnic în faţa blocului meu, strigă la mine, îmi aduc acuzaţii nefondate de CRIMĂ şi ameninţări, sună la interfon, aruncă cu ouă şi castane în balconul meu, se ţin după mine ori de câte ori mă văd pe stradă, ce sancţiune iau? Vedeţi mai jos zeci de videouri care dovedesc INTENŢIA de îşi bate joc de mine.

Plângere derbedei 2022

Copiii susţin că eu nu îi las în pace dar videoul dovedeşte contrariul: EI încep să urle la mine imediat ce mă văd de la 100 metri distantă, fără ca eu să îi bag în seamă. Am trimis POLIŢIA după ei.

Derbedei Pedagogic
Derbedei 2020 din Pedagogic

Salut, vă rog să identificaţi elevii din şcoala dumneavoastră care apar în videourile de mai jos şi să înaintaţi acest email părinţilor acestora, în caz contrar voi depune plângere la POLIŢIE pentru faptele lor.

Plângere derbedei 2020

Aceşti derbedei au terorizat cartierul Bariera Bucureşti seară de seară timp de 3 luni, urlând „criminalule” şi aruncând petarde inclusiv în blocuri, în ciuda numeroaselor apeluri la poliţie, a dat dovada de incompetenţă.

Plângere derbedei 2019

Copii nebuni se ţin după mine oriunde mă duc De când am ieşit din bloc, copiii s-au ţinut după mine şi m-au înjurat, la 0:10-0:30 Ghiţeanu (vecinul de la 2) le cere să mă lase în pace că face reclamaţie, la 1:39 zice cum i-au spart geamul de la balcon copiii care aruncau cu pietre… Citește mai mult »Derbedeii care terorizează Bariera Bucureşti

Nu ezit să sun la POLIŢIE!

Îmi place să mă joc cu copii în parc atunci când sunt LIBER.
Nu îmi place să fiu deranjat de copii când sunt acasă OCUPAT.

Toate persoanele care vor să vorbească cu mine sau să ne întâlnim, sunt rugate să mă contacteze prin Facebook sau Instagram pentru a stabili ziua şi ora la care să ne întâlnim.

NU veniţi în faţa blocului să strigaţi să ies în balcon / să cobor, deoarece apartamentul meu este şi locul de muncă, majoritatea timpului stau la calculator şi răspund la mesajele clienţilor sau fac proiectele pe care aceştia mă plătesc. Fortându-mă să plec de la calculator, nu mai pot răspunde la clienţi şi risc să pierd $$.

Am mulţi fani adulţi dar şi copii de 12-18 ani iar unii au venit în vizită şi ne-am jucat la calculator, alţii sunau la interfon să mă cheme să ne jucăm fotbal în parc.

Din 2018 aud interfonul tot mai des, şi a devenit greu să fac diferenţa între copiii care vor să fim prieteni, să ne jucăm, etc, şi copiii idioţi care vor să îşi bată joc de mine, sunând la interfon sau urlând să ies afară, iar dacă ies, ori fug, ori mă scuipă şi înjură. Uneori adresându-mi înjurii şi amenintări, uneori pătrund în bloc şi îmi bat la uşă.

Vă aduc la cunoştiinţă că riscaţi amendă pentru tulburarea liniştii publice plus închisoare 3 luni – 1 an conform Art. 206 (ameninţări) şi Art. 208 (hărţuire) din Codul Penal.

Derbedeii urlă şi scoală din somn tot cartierul
Chem poliţia care îmi spune „să opresc interfonul”
Vecinii vor să mă evacueze din bloc!

Cei de la Secţia 4 mă întrebau de ce sunt singura persoană care face reclamaţii. Pentru că majoritatea oamenilor nu vor să piardă timp la poliţie atâta timp cât gălăgia şi înjuriile nu conţin numele lor.

Sau… vedeţi conversaţia cu mama mea, mă informează că un vecin supărat că în faţa blocului vin ţigani şi fac gălăgie, în loc să îi reclame la POLIŢIE pe ei, el îi spune BUNICII mele să mă evacueze din bloc. Ce răspundere are bunica asupra mea (având peste 18 ani) şi ce putere are în a opri derbedeii?

2020

Între octombrie 2020 şi ianuarie 2021, locuitorii din Bariera Bucureşti erau terorizaţi aproape zilnic cu urlete „criminalule” de la 20 până la 2 noaptea.

Am amânat proiecte în valoare de mii de EURO, am pierdut 1 săptămână aranjând videourile şi scriind plângerea, pe 18 noiembrie am fost la Secţia 4 cu un stick USB cu peste 50 videouri. Până şi poliţiştii au fost şocaţi de cantitatea de bullying, dar mi-au zis că nu îi pot identifica prin videouri şi să sun la secţie în momentul când ei fac scandal ca să trimită un echipaj.

Asta am făcut, peste 10 apeluri la poliţie, în fiecare zi răspundea alt dispecer care habar n-are de plângerea mea, trebuia să îi re-explic de la capăt, unul mi-a răspuns penibil „domnule opriţi interfonu” alt dispecer mi-a zis „veniţi mâine la secţie şi faceţi plângere” (făcusem deja). Doar de 4 ori a trimis un echipaj de poliţie care a ajuns după 10-15 minute, destul ca derbedeii să se împrăştie printre blocuri.

După anul nou am găsit în cutia poştală un plic de la Secţia 4, semnat pe 30 noiembrie 2020, că persoanele reclamate au fost amendate. Liniştea cartierului a fost tulburată zilnic până pe 8 decembrie, deci pe cine a amendat pe <30 noiembrie?

Zincă, un prieten din blocul 6C căruia i-au aruncat petarde în balcon, a ieşit la ei, aflând facebookul unuia din ei (Marin Mrn, ~20 ani, însoţit de 2 tovarăşi minori). Zincă le-a explicat să înceteze cu bătaia de joc la adresa mea, că NU sunt criminal, pedofil, boschetar, etc, şi că i-am reclamat la poliţie. Le-a arătat Facebook-ul meu să vadă că sunt un om de afaceri cunoscut internaţional şi un screenshot al conversaţiei mele pe WhatsApp cu poliţistul Ţintea căruia i-am trimis poza cu Marin şi ceilalţi derbedei (derbedeii nu mă credeau în stare să vorbesc cu poliţia).

Mulţimesc lui Zincă pentru restabilirea liniştii în cartier. Ruşine Poliţiei incompetente! Detalii: https://www.teoalida.ro/derbedei-2020/

2022

Începând cu 2022 încă un grup de copii mai mici (13-14 ani) a început să îmi facă probleme, deşi le-am explicat de nenumărate ori că am 34 ani şi nu am timp să mă joc în parc cu copii de 14 ani, aceştia mă ameninţă că dacă nu ies afară vor suna la interfon. Fac tot posibilul să mă deranjeze, să mă scoată din casă în timpul programului meu de MUNCĂ.

Când mă văd pe stradă, aceştia mă urmăresc şi aruncă în mine cu pietre şi orice obiecte au la îndemână, mă deranjează din a îmi face treaba mea. Dacă nu am treabă şi totuşi stau cu ei, aceştia mă bruschează să mă sperie, vorbesc toţi odată cu mine, mi-e imposibil să port o discuţie civilizată cu ei, NU îmi face nicio plăcere să socializez cu aceşti copii.

L-am reclamat şi pe ei la Secţia 4 unde poliţistul Zidaru m-a pus să semnez că nu mai iau legătura cu copiii reclamaţi. Din câte am înţeles, i-a sancţionat pe copii cu avertisment şi pe părinţi cu amendă pentru nesupravegherea minorilor. După 2 săptămâni de linişte, au început iar să mă deranjeze!

Ignorându-I, a agravat situaţia: Rareş Galeş a spus la toţi colegii din Pedagogic să facă la fel. Unii mi-au dezvăluit că Galeş i-a pus şi să sune la interfon, dar NU au făcut-o că mă ştiau ca om bun şi că nu e frumos să mă deranjeze.

Alţii sunau la interfon de câteva ori pe zi, am reuşit să le aflu instagramele, I-am dat mesaj unuia Ştefan, mă întreba cine sunt, i-am zis că sunt cel la care TU ai sunat de peste 10 ori la interfon şi întrebat de ce face asta, mi-a mărturisit că a fost pus de Rareş Galeş să sune „că nu se va întâmpla nimic” fără ca măcar să ştie cine locuieste acolo!

CE S-A ÎNTÂMPLAT: am amânat proiectele a zeci de clienţi ca să îmi fac timp să trimit la poliţie zeci de videouri, 14 copii reclamaţi, poliţistul Zidaru foarte supărat că i-am dat mult de muncă pentru infracţiuni minore, indiferent dacă poliţia îi va amenda pe părinţi sau nu, eu îi fac de RUŞINE pe copii publicând videourile aici https://www.teoalida.ro/derbedei-2023/ şi dând share pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *