Sari la conținut

Cum i-am dat la poliţie pe derbedeii din Bariera Bucureşti


Pentru cei din cartierul Bariera Bucureşti din Ploieşti: am nevoie de ajutorul vostru pentru identificarea derbedeilor din aceste poze şi videouri. Dacă îi recunoaşteţi, vă rog spuneţi-mi nume, adresă, Facebook, Instagram, şi trimiteţi-le părinţilor link la această pagină să vadă comportamentul copiilor la adresa unui domn respectabil. Videouri din 2020, 2021, 2022.

Mă numesc Teoalida şi numele meu e renumit internaţional, fiind autorul a peste 100 proiecte de arhitectură şi peste 100 baze de date, folosite de sute de firme în domeniul imobiliar şi auto. În România sunt cunoscut în special datorită hărţii interactive a blocurilor, iar în Ploieşti sunt cunoscut şi pentru jurnalism. Am avut mai multe apariţii în presa din România şi Singapore, iar în 2019 mi s-a propus să candidez la primărie.

Sunt un om OCUPAT, site-urile teoalida.ro şi teoalida.com au împreună peste 2000 vizitatori/zi, iar zilnic sunt contactat de 20 străini pentru serviciile pe care le ofer. Sunt adeseori salutat pe stradă de oameni pe care NU îi cunosc, dar ei DA (salut Teoalida, te ştiu de pe Info Trafic Prahova, postezi filme cu accidente, etc).

Începând cu 2018, nişte idioţi din cartierul Bariera Bucureşti, care habar n-au cele scrise mai sus, au distribuit poze cu mine alături de acuzaţii nefondate de infracţiuni care nu au nicio legătură cu mine, mi-au făcut popularitate nedorită.

Exemplu: Cairoo00, un idiot de 13 ani a făcut acest LIVE să prezinte prietenillor că „Toalida boschetarul pedofil de 20 ani violează copii de 5 ani şi se dă mare vedetă cu doar 19 followeri pe instagram” deşi vârsta mea reală e 31 şi sunt virgin+asexual (nu am făcut şi NU am intenţia să fac sex cu nimeni). L-am ameninţat că îl dau la poliţie, după 2 săptămâni şi-a cerut scuze „am crezut că erai un copil” dar din cauza lui a degenerat situaţia şi zeci de copii vin în faţa blocului meu să urle (observaţi cum îmi pronunţă numele greşit ca cel care a scris „Toalida suge p***” pe casa scării = ambii au aflat de mine dintr-o sursă comună).

Aţi zice să ignor ce bârfesc alţii despre mine, dar tocmai ignoranţa mea de a nu face suficiente plângeri la poliţie de la început, a dus la progagarea bârfelor, derbedeii au crezut că nu pot riposta, nu pot suna la 112, şi au invitat şi alţi derbedei „hai în Barieră să vă prezint un nebun care a omorât o femeie, hai să strigăm CRIMINALULE în faţa blocului, hai să aruncăm cu castane şi ouă în el, hai să ne pişăm la uşa lui, etc.” Întreg cartierul e terorizat cu urlete la adresa mea.

Aşa ceva NU POT IGNORA!

Eu nu sar la bătaie, dar am anunţat poliţia, unii derbedei au fost amendaţi dar apar mereu alţii care mă terorizează, provocându-mi pagube de câteva mii de euro datorită timpului petrecut filmând derbedei şi făcând plângerile la poliţie (serviciile pe care le ofer îmi aduc 50 euro/oră muncită).

Părinţii mă îndeamnă să îmi şterg conturile de pe reţelele de socializare cică din cauza mea avem toţi probleme. Greşit, conturile m-au ajutat să am prieteni buni şi să îmi dezvolt afacerea, derbedeii nu au văzut Facebookul meu, au aflat de mine de la alţi derbedei şi nu ştiu să caute pe Google numele Teoalida să vadă cine e de fapt persoana de care îşi bat joc, ulterior unii mi-au găsit profilul meu de Facebook şi site-ul www.teoalida.ro, astfel văzând că nu sunt ce credeau ei că sunt, şi-au cerut scuze şi au căutat prietenie la mine. Aşa trebuie să facă şi ceilalţi.

Nu ezit să sun la POLIŢIE!

Îmi place să mă joc cu copii în parc atunci când sunt LIBER.
Nu îmi place să fiu deranjat de copii când sunt acasă OCUPAT.

Toate persoanele care vor să vorbească cu mine sau să ne întâlnim, sunt rugate să mă contacteze prin Facebook sau Instagram pentru a stabili ziua şi ora la care să ne întâlnim.

NU veniţi în faţa blocului să strigaţi să ies în balcon / să cobor, deoarece apartamentul meu este şi locul de muncă, majoritatea timpului stau la calculator şi răspund la mesajele clienţilor sau fac proiectele pe care aceştia mă plătesc. Fortându-mă să plec de la calculator, nu mai pot răspunde la clienţi şi risc să pierd $$.

Am mulţi fani în grupul 12-18 ani iar unii au venit în vizită şi ne-am jucat la calculator, alţii sunau la interfon să mă cheme să ne jucăm fotbal în parc.

Din 2018 aud interfonul tot mai des, şi a devenit greu să fac diferenţa între copiii care vor să fim prieteni, să ne jucăm, etc, şi copiii idioţi care vor să îşi bată joc de mine, sunând la interfon sau urlând să ies afară, iar dacă ies, ori fug, ori mă scuipă şi înjură. Uneori adresându-mi înjurii şi amenintări, uneori pătrund în bloc şi îmi bat la uşă.

Vă aduc la cunoştiinţă că riscaţi amendă pentru tulburarea liniştii publice plus închisoare 3 luni – 1 an conform Art. 206 (ameninţări) şi Art. 208 (hărţuire) din Codul Penal.

a

O femeie s-a sinucis, derbedeii mă acuză de crimă

NU o cunoşteam pe femeie, eu locuiesc în blocul vecin 4D iar pe 14 iunie 2019 am auzit lume strigând în faţa blocului 5B. Am coborât să văd ce se întâmplă. O femeie de 61 ani era moartă pe pământ, sărise pe geamul dormitorul de la etajul 8 din blocul 5B. Am făcut poze şi le-am trimis la Observatorul Prahovean + postat pe Facebook.

Zeci de site-uri de ştiri au relatat sinuciderea, exemplu:
https://www.observatorulph.ro/social/113042-cine-este-femeia-care-s-a-sinucis-vineri-seara-in-bariera-bucuresti-mama-sa-era-moarta-de-o-saptamana-in-apartament
https://www.libertatea.ro/stiri/o-femeie-s-a-aruncat-de-la-etajul-opt-al-unui-bloc-din-ploiesti-2667560 (eu sunt cel cu bluza roşie de lângă SMURD)

Un băiat Albert m-a văzut făcând poze şi a făcut o glumă, a păcălit ţigani din zona de case că eu am omorât o femeie.

Urmarea: diverşi derbedei (majoritatea de 14-16 ani) terorizează cartierul, scandând „Teoalida criminalule de ce ai omorât-o p-aia” ori de câte ori trec prin faţa blocului meu, fără a ştii nici cine sunt eu şi nici despre ce femeie e vorba.

Când ies afară să merg la magazin sau să îmi desfăşor activitatea profesională, diverşi derbedei se ţin după mine, mă înjură, scuipă şi aruncă spre mine cu orice au la îndemână (video), fiind nevoit să urlu ca lumea să iasă în balcoane şi astfel agresorii să mă lase în pace.

Ceea ce mulţi nu ştiu: aceşti derbedei mă şi sună la interfon atunci când urlă (indiferent dacă răspund sau nu la interfon), chiar şi când nu sunt acasă mi-au zis vecinii că iar m-au strigat ăia din stradă, iar când găsesc uşa blocului deschisă… am găsit la uşa apartamentului pipi, caca, peretele măzgălit „Toalida suge P”. Sunt curios ce părere îşi fac cei din blocurile vecine să audă urlete „criminalule” seară de seară. Cred că unii nici nu ştiu cine e Teoalida. Unii m-au acuzat că eu aş „invita” derbedei să urle, vă invit să vizionaţi videourile de mai jos şi să trageţi concluzii cine provoacă pe cine.

Derbedeii au terorizat cartierul 3 luni + poliţia incompetentă

De când a început şcoala în septembrie, în fiecare zi când nu plouă, în momente aleatorii între ora 20 şi 1 noaptea, locuitorii din Bariera Bucureşti sunt sculaţi din somn de urletele lor şi petarde aruncate inclusiv în blocuri.

Am amânat proiecte în valoare de mii de EURO, am pierdut 1 săptămână aranjând videourile şi scriind plângerea, pe 18 noiembrie am fost la Secţia 4 cu un stick USB cu peste 50 videouri. Până şi poliţiştii au fost şocaţi de cantitatea de bullying, dar mi-au zis că nu îi pot identifica prin videouri şi să sun la secţie în momentul când ei fac scandal ca să trimită un echipaj.

Asta am făcut, peste 10 apeluri la poliţie, în fiecare zi răspundea alt dispecer care habar n-are de plângerea mea, trebuia să îi re-explic de la capăt, unul mi-a răspuns penibil „domnule opriţi interfonu„, alt dispecer mi-a zis „veniţi mâine la secţie şi faceţi plângere” (făcusem deja). Doar de 4 ori a trimis un echipaj de poliţie care a ajuns după 10-15 minute, destul ca derbedeii să se împrăştie printre blocuri.

Peste câţi ani vom putea face APEL VIDEO către poliţie, ca dispecerul să vadă LIVE cine mă agresează şi să trimită patrula?


2 octombrie: https://youtu.be/3Ngfpv0yDpY derbedeii sună la interfon şi înjură „bag P*** în mă-ta, îti dau la M***, ai omorât-o p-aia”.

5 octombrie: https://youtu.be/6NYda2Zs1qA tot auzeam poc-poc în pereţi, am găsit în balcon câteva castane aruncate de derbedei, după care urlă din stradă către mine https://youtu.be/ywuI7-ga_8U

7 octombrie: https://youtu.be/j5YiLKGSd0Y iar au sunat la interfon şi aruncau cu castane, am sunat la Secţia 4 şi am chemat un echipaj, îi tineam de vorbă să nu plece până vine poliţia (care NU a venit): https://youtu.be/1bxJSSbznf0 David Nickolas a sunat iar la intefon, sper că au auzit şi cei din blocurile vecine că derbedeii mă enervează, să cheme şi ei poliţia. Pe zi am văzut zeci de castane în spaţiul verde de lângă bloc.

9 octombrie: https://youtu.be/fP_YjpH8QJ4 2 băieţi pe stradă, unul are laser verde pe care mi-l bagă în ochi. Am cumpărat şi eu laser roşu să contraatac.

10 octombrie: https://youtu.be/gLE0KpjRycc copiii urlă pe stradă „criminalule tu ai omorât-o p-aia”.

12 octombrie: https://youtu.be/ngTw1J8S2mo la ora 21 îmi bagă laserul în ochi şi urlă la mine să ies afară, DE CE?

15 octombrie: https://youtu.be/l7UjQCBXk-A e aproape de miezul nopţii când copiii urlă pe stradă „criminalule”.

24 octombrie: https://youtu.be/3r2l8gx5ENw e trecut de 1 noaptea când derbedeii sună la interfon şi urlă pe stradă „criminalule”.

28 octombrie: https://youtu.be/LsQtezqilYg nişte derbedei pe trotuarul opus urlă la mine în timp ce alt derbedeu sună la interfonul meu. https://youtu.be/soDJcW88Z04 derbedeii vor să vorbească cu mine, dar de ce urlă de peste stradă în loc să dea mesaj pe Facebook / Instagram? Unul spune că e Andrei Alexandru Păun iar altul ceva cu Dan. Îmi cere să arunc cu apă în idiotul care sună la interfon.

29 octombrie: https://youtu.be/pN-xuotWv7c cel mai relevant video, la 1 noaptea un derbedeu sună la interfon în timp ce alţii urlă de pe trotuarul opus „criminalule de ce ai omorât-o pe aia”, spre disperarea celor care dorm în blocul 9. Fiind trecut de ora 22 eu NU am mai strigat la ei.

8 noiembrie: https://youtu.be/dzt93-f6gh8 derbedeii sună la interfon şi simultan urlă încât deranjează TOT BLOCUL. Ce vor de la mine?

9 noiembrie: https://youtu.be/oJQft9AE9aA am sunat la secţia 4, ascultaţi după 1:35 cum urlă pe stradă, la 2:10 sună şi la interfon.

15 noiembrie: https://youtu.be/nAwuMhsfcZU suna la interfon https://youtu.be/VjpH30o-eYI urla din strada, apoi iar suna la interfon https://youtu.be/EPv_kWtqlRk

24 noiembrie: https://youtu.be/VWb1msgx5JY derbedeii sună la interfon şi urla „tu ai omorat-o pe femeia de la 7”.

28 noiembrie: https://youtu.be/RIObdrylpys derbedeii suna la interfon, de data asta răspund, să aud cum înjură „tu ai omorat-o p-aia, iesi afară f***** morţii mă-ţii”, se îndepărtează de bloc, trec strada dar continuă să urle „criminalule” https://youtu.be/R_h3QZ8qqtU între timp eu vorbeam pe WhatsApp cu poliţistul Ţintea, care era într-o maşină fără girofar şi mi-a zis că „i-a găsit pe unii” 3 ore mai târziu, un derbedeu s-a urcat în autobuz şi urla pe geam la mine https://youtu.be/tzUHS4B6b2Q

7 decembrie: https://youtu.be/1v-__7-xjJY copiii sună la interfon şi aruncă castane în balconul meu.

8 decembrie: https://youtu.be/mB_CmDgC0Vc iar sună la interfon şi înjură, chem poliţia, întâmplător patrula a venit când derbedeii reveniseră la blocul meu, am sunat iar la secţia 4 să le spun că derbedeii tocmai au dat colţul spre Timken. Probabil atunci i-a prins… că nu i-am mai văzut timp de 2 săptămâni.

După anul nou am găsit în cutia poştală un plic de la Secţia 4, semnat pe 30 noiembrie 2020, că persoanele reclamate au fost amendate. Liniştea cartierului a fost tulburată zilnic până pe 8 decembrie, deci pe cine a amendat pe <30 noiembrie?

a

Derbedeii au revenit din 24 decembrie, înarmaţi cu petarde.

28 decembrie: derbedeii au dat o petardă în faţa blocului meu https://youtu.be/N9vkS9M3UN4 după 2 ore au revenit, au intrat în bloc şi au dat o petardă pe casa scării la uşa mea, după care m-au sunat la interfon, aşa că am ieşit în balcon să îi înjur https://youtu.be/v7wzxeArh6Q (se vede pe video cum se grăbesc la interfon) şi am chemat poliţia.

29 decembrie: derbedeii sună la interfon https://youtu.be/U-j9xJPbqeg, după 20 minute sună iar https://youtu.be/NGqKG5-H188 Marin mă cheamă afară (ca să CE?).

3 ianuarie: https://youtu.be/eNZOLwv8y7s derbedeii sună la interfon şi strigă din stradă, strig la ei să îmi scrie pe Facebook şi Instagram ce naiba vor, ei mă înjură, la minutul 11:05 sun la Secţia 4, ca de obicei dispecerul habar n-are de plângerea mea şi pierd timpul re-explicând situaţia. Zincă, un prieten din blocul 6C căruia i-au aruncat petarde în balcon, a ieşit la ei, aflând facebookul unuia din ei (Marin Mrn, ~20 ani, însoţit de 2 tovarăşi minori). Zincă le-a explicat să înceteze cu bătaia de joc la adresa mea, că NU sunt criminal, pedofil, boschetar, etc, şi că i-am reclamat la poliţie. Le-a arătat Facebook-ul meu să vadă că sunt un om de afaceri cunoscut internaţional şi un screenshot al conversaţiei mele pe WhatsApp cu poliţistul Ţintea căruia i-am trimis poza cu Marin şi ceilalţi derbedei (derbedeii nu mă credeau în stare să vorbesc cu poliţia).

7 ianuarie: https://youtu.be/SwXguW-tBOE derbedei sună la interfon, strigă să ies afară şi aruncă cu bulgări de zăpadă în balconul meu.

Aflând Facebook-ul, alt prieten i-a cerut explicaţii, Marin îmi aduce acuzaţii nefondate şi are tupeul să mă ameninţe cu bătaia pe motiv că l-am udat (dar ce căuta el la blocul meu?) se scuză că „nu a fost el” dar după ce i se arată unul din videouri, recunoaşte că EL a sunat la interfonul meu. Ulterior i-am scris şi eu lui Marin, acesta a răspuns „să închidem subiectul că nu MAI are nici o treabă cu mine”, dar ce treabă ai avut idiotule, 3 luni m-ai disperat cu interfonul şi ai deranjat tot cartierul Barieră cu urlete?

Mulţimesc lui Zincă pentru restabilirea liniştii în cartier. Ruşine Poliţiei incompetente!

 

a

Lista derbedeilor principali care fac scandal seară de seară:
https://www.instagram.com/andrei_.728/
https://www.instagram.com/luigi_lgi___haz/
https://www.instagram.com/messi_remses2/

Alţi derbedei care fac scandal ocazional:
https://www.instagram.com/Eduard.manea/
https://www.facebook.com/traila.alexandru.14 ăsta e singurul de care am confirmarea că a fost amendat
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004696066660 (Marin Mrn)

https://www.instagram.com/ioaanaa.5
Ioana făcea LIVE strigând la mine „Toalida cum te numeşti pe instagram?” (nu mă găseşte că a auzit numele meu pronunţat incorect) şi a dat TAG la încă 3:
https://www.instagram.com/dariaaaa_08
https://www.instagram.com/leonard.moise13
https://www.instagram.com/saraaaaa_30

Conversaţia unui prieten cu Ioana, cerându-i explicaţii de ce deranjează un cartier întreg:

a

Conversaţie cu 2 vecini, care nu mai puteau dormi din cauza urletelor: Marius (bloc 9C) şi Cristi (bloc 9?) care mi-a scris prin Zendesk Chat pe site-ul meu, el a făcut screenshot

a

Incidente 2021

DE ADĂUGAT

27 martie 2022: copiii mă strigă de la 100 metri şi aruncă cu pietre fără ca eu să îi bag în seamă

Veneam din oraş către casă, pe pod, când aud copii strigând TEOALIDA. Nu ştiam cine mă strigă aşa că am pornit filmarea: https://youtu.be/e0L3GrIp9cg când ajung în dreptul parcului, copiii urlă să plec şi aruncă cu pietre în mine (sunt unii din copiii pe care i-a identificat echipajul de poliţie pe 20 aprilie). Tudor care mi-e prieten de 6 ani şi îi cunosc părintii, mă ameninţă că îl sună pe tatăl lui… ca să CE?

Copiii susţin că eu nu îi las în pace dar videoul dovedeşte contrariul: EI încep să urle la mine imediat ce mă văd de la 100 metri distantă, fără ca eu să îi bag în seamă. Probabil au auzit de la alţi copii că eu aş fi un boschetar de care să îşi bată joc, habar n-au de activităţile mele profesionale, cât de OCUPAT sunt, sau cred că dacă ies din casă, ies la copii, etc.

De ce nu mi-am continuat drumul pe pod şi am coborât la copii din parc? Ca să am DOVEZI VIDEO cât mai clare pentru identificarea agresorilor.

De ce nu am plecat din parc când Tudor mi-a cerut asta? Ca să le dau o LECŢIE copiilor cum să se poarte cu mine. În caz contrar risc să fiu atacat de fiecare dată când trec pe lângă parcul de joacă pentru copii mergând către gară pentru a lua trenul şi merge la un interviu la Bucureşti, etc.

10 minute după acest incident eram la Secţia 4 Poliţie, am arătat video doamnei dispecer care mi-a zis că trimite un echipaj să verifice şi eu să mă duc acasă, n-a stat să îi explic până la capăt… nu cred că a trimis.

M-am întors în Barieră, povestea se repetă: https://youtu.be/cLyf5xhDUbU în secunda 25 eram la 50 metri de ei şi când au început să strige „pleacă”, în secunda 55 ajung la ei şi îi intreb ce problemă au cu mine, cei care aruncă cu pietre plecaseră şi cei rămaşi în parc au acceptat să port o discuţie cu ei.

30 minute mai târziu, am văzut noul parc de joacă construit pe strada industriei şi o maşină Poliţia Locală care îl păzea. Le-am arătat lor videourile, şi mi-au zis să iau legătura cu Secţia 4. Dar tocmai de acolo veneam. M-au sfătuit să merg mai des la secţie să mă cunoască dispecerii, aşa că pe 29 martie am fost iar la secţie, dispecerul care era atunci era complet neinteresat de situaţia mea, nu voia să se uite pe telefon să vadă comportamentul copiilor când mă văd, ca să trimită un echipaj când îi sun, dar el m-a dat afară din secţie!

După ce mi-au zis să plec acasă, 2 copii sună la interfon să mă cheme afară (ca să CE?)

Am făcut rost de video https://youtu.be/OcFi3yT7ZYk cei 2 sunt Darius şi Andrei dar pretinde că e Tudor şi „îi e dor de mine” (ştiu că mie îmi place de Tudor, dar mă cred prost să nu-i recunosc vocea?), NU am mai ieşit afară, că dacă ieşeam, tot circul o lua de la capăt!

NU EZIT SĂ SUN LA POLIŢIE ori de câte ori văd copii care urlă la mine, sună la interfon fără motiv sau aruncă cu obiecte spre mine!

Niste retardaţi care nu ştiu cine sunt eu, habar n-au de activităţile mele profesionale, cât de ocupat sunt şi cred că toată viaţa mea se rezumă la a veni în parcul de copii, unii cred că sunt un boschetar de care îşi pot bate joc. Rog toată lumea să citească www.teoalida.ro/despre-mine înainte să mă mai abordeze. Dacă vreţi să ies afară cu voi, sau dacă vreţi să mă vizitaţi acasă, daţi mesaj pe Facebook / Instagram, puteţi veni DOAR cu confirmarea mea că nu sunt ocupat. Nu mai sunaţi la interfon!

În vara 2021 am început să fiu din nou deranjat la interfon, iar cartierul deranjat de urlete adresate mie. Problemele continuă şi în 2022… din cauză că Albert nu a fost încă prins şi amendat de poliţie, şi continuă să mintă derbedei, să îi provoace să vină la blocul meu să deranjeze liniştea publică şi să mă acuze de crimă.

14 aprilie 2022

https://youtu.be/4WiBlmmusfU sună la interfon (nu răspund) şi strigă la mine din stradă „primesţi cu colindu?”, de obicei se ascund sub pomi, sa nu stiu cine sunt, dar la secunda 38 urla „criminalule tu ai omorat-o p-aia” asa mi-am dat seama ca sunt EI.

https://youtu.be/5lupsp4CSPE aici se vad foarte clar fetele lor (degeaba s-au indepartat ca am camera cu zoom 65x). Va rog mult PRINDETI-I

20 Aprilie 2022: eu cu poliţia am prins 7 derbedei

Am coborât să plătesc întreţinerea, doamna Paula arăta administratorei pozele cu uşa murdară de ouă, am ieşit din bloc (am uitat să pornesc camera) 6 băieţi mergeau pe trotuar, 4 s-au băgat în scara blocului 5A, unul a strigat „criminalule tu ai omorât-o p-aia” am intrat în bloc şi cerut lui Paula să vină cu mine după derbedei. Ea a zis să NU MERG după ei, Mihai Anastasiu (fostul preşedinte) ieşea din bloc şi mi-a zis SĂ MERG după derbedei, dar în prima fimare nu am prins pe nimeni: https://youtu.be/KNhlF6EI5fw

Am mers şi i-am prins, când am văzut copii am pornit filmarea şi băgat telefonul în buzunar: https://youtu.be/Ejn6WkNVTM0 fără ca eu să îi bag în seamă, copiii au început să strige „PLEACĂ!”, eu încercam să port o discuţie civilizată cu ei, dar ei mă scuipau şi aruncau cu pietre. Tudor zice că îl sună pe tatăl lui, am scos telefonul din buzunar şi I-am întrebat dacă vrea să-l sun EU (am numărul), aşa vedeţi pe video 8 băieţi, la 5:39 cel negru cu glugă şi adidaşi cu dungă roşie aruncă o sticlă spre mine, lovind o maşină. La 6:24 mă îndepărtez de ei, unul aruncă o piatră în mine. La 6:58 întreb cine a dat cu ouă în balconul meu, unul răspunde că ar fi dat „Marius Dascălu Vlad”. La 7:17 cel negru vine spre mine, mă înjură şi sare la bătaie, am strigat cât am putut de tare şi au luat-o la fugă iar eu m-am ascuns la uşa blocului 3E şi am sunat la secţia 4.

A venit patrula în parc, le-am arătat filmarea cu cei 8 băieţi, au zis că îi caută spre Mimiu, dar eu i-am văzut jucând fotbal în parcarea dintre blocurile 12 şi 13, am sunat iar la secţie şi aşa aţi trimis patrula fix la ei… FELICITĂRI. Video cu patrula şi copiii: https://youtu.be/niVukzU9SZo

Am trecut prin faţa blocului 12F, erau 4 băieţi şi 2 fete, unul din băieţi m-a strigat să stăm de vorbă, dar mă grăbeam să merg spre poliţie, după aia m-am întors la ei: cel cu haine albe mă ştia şi le-a spus tuturor că ăsta-i Teoalida care se ocupă cu proiecte de arhitectură, nimic grav în videoul ăsta (exceptând ca Faby Adrian (cel cu roz) îmi făcea propuneri sexuale): https://youtu.be/RaCP4EM_h7A

DAR… cel cu haine negre a început să mă acuze că „eu as fi împins-o” pe femeia care s-a aruncat de la etajul 8. Le explic că nu o cunoşteam pe femeie, eram acasă când lumea a început să strige în faţă blocului, am ieşit afară şi am făcut poze pe care le-am dat la Observatorul Prahovean şi postat pe Facebook… dar el continuă să mă acuze de CRIMĂ: https://youtu.be/nko8CZQQv3U

Ajuns acasă, observ că cel cu haine negre e acelaşi băiat din videourile postate aici https://www.facebook.com/groups/municipiulploiesti/posts/2707025152898275 care suna la interfon şi urla să audă tot cartierul „Teoalida criminalule tu ai omorât-o p-aia” seară de seară în toamna 2020 şi ocazional în 2021.

2022 – copii idioţi sună la interfon de câteva ori pe zi şi mă cheamă afară

ÎMI PLACE să mă joc cu copii în parc atunci când sunt LIBER.
NU-MI PLACE să fiu deranjat de copii când sunt acasă OCUPAT,
sunându-mă la interfon sau urlând în faţa blocului să ies afară.

Am mulţi fani în grupul 12-18 ani, unii au venit în vizită şi ne-am jucat la calculator, alţii sunau la interfon să mă cheme să ne jucăm fotbal în parc.

DAR… apartamentul meu este şi locul de muncă, majoritatea timpului stau la calculator şi răspund la mesajele clienţilor sau fac proiectele pe care aceştia mă plătesc. Fortându-mă să plec de la calculator, nu mai pot răspunde la clienţi şi risc să pierd $$.

Copiii pe care îi fac de RUŞINE aici nu vin în vizită şi nici nu vor să ne jucăm. Pur şi simplu vor să mă DERANJEZE. Indiferent dacă opresc interfonul sau mă fac că nu aud, ei continuă să sune de câteva ori pe zi la interfon şi fug înainte de a le putea deschide. Sunt 2 grupuri, unii de 16-18 ani care atunci când sună la interfon mai şi scandează „Teoalida criminalule tu ai omorât-o pe aia” (calomnie + tulburarea liniştii publice în cartier), iar alţi de 12-14 ani care strigă să ies afară, şi dacă ies, din nou fug de mine.

Întreg cartierul e terorizat cu urlete la adresa mea. Ţinând cont că serviciile pe care le ofer îmi aduc 50 euro/oră muncită, am avut pagube de câteva mii de euro datorită timpului petrecut filmând derbedei şi făcând plângeri la poliţie pentru a restabili liniştea.

Vă aduc la cunoştiinţă că riscaţi amendă pentru tulburarea liniştii publice plus închisoare 3 luni – 1 an conform Art. 206 (ameninţări) şi Art. 208 (hărţuire) din Codul Penal.

Toate persoanele care vor să vorbească cu mine sau să ne întâlnim, sunt rugate să mă contacteze prin Facebook sau Instagram pentru a stabili ziua şi ora la care să ne întâlnim.

Vecinii sunau şi ei de 1-2 ori pe lună când nu aveau cartela, le-am zis vecinilor să sune la alţii că eu NU MAI AM CHEF să întrerup munca de 5 ori pe zi să văd cine sună, că 99% sunt „prank calls” până mă ridic de la calculator, derbedeii s-au făcut nevăzuţi.

Vă prezint câteva videori în care eram în balcon în momentul când au sunat, doar aşa i-am prins pe filmare:

19 august:
https://youtu.be/YI0QJ_sYMHM observaţi un băiat cu bluza verde, sună la interfon şi îmi strigă numele
https://youtu.be/f2QxN4Vk4eE iar au sunat, dar nu i-am prins pe filmare
https://youtu.be/0ajnTJECr6A aici se văd bine cei 3 băieţi care sună la interfon

8 septembrie:
https://youtu.be/2PmMb-VrZEU au sunat la interfon şi au fugit
https://youtu.be/0WoZZi4oZMI observati 2 băieţi cu bluză albă au sunat la interfon

12 septembrie:
https://youtu.be/XvmKK0QpJuQ observaţi 2 băieţi sună la interfon şi fug
https://youtu.be/tr2vQ_3IfGA aceiaşi băieţi, aici se văd bine

14 septembrie:
https://youtu.be/qlDTNw7-_lY iar au sunat, dar nu i-am prins pe filmare

25 septembrie:
Am hotărât pe Instagram cu Edi să ieşim la 15:00, eu am ieşit la 14:30 dar nu am văzut copii până am venit acasă la 17:30 şi am început MUNCA.

La 19:15 aud interfonul, ies în balcon: https://www.youtube.com/embed/PraSW2mWLko la 0:25-2:20 se observă 3 copii care strigă să ies afară (după ce au sunat la interfon). Apoi văd că tocmai mă sunase Edi pe Instagram „sunt la tine la bloc, hai afară”.

OK, am ieşit afară, dar copiii fugiseră. Mă mai plimb pe lângă bloc cu filmarea pornită: https://youtu.be/iU3144sLbDs
2:30 eram în faţa blocului când îi văd pe cei 3 iar la interfon, ei mă văd şi fug, eu îi alerg şi strig la ei
3:05 prind pe unul care mi-a zis că ar fi Alex, dar că altul Lupu a sunat la interfon
5:38 îi explic că acasă e locul meu de muncă şi nu vreau să fiu deranjat şi chemat afară
10:50 apar alţi 2 băieţi, nu stiu dacă sunt din aceeaşi gaşcă

Se pare că prin acţiunea mea, i-am speriat suficient de tare pe Alex şi gaşca de 12 ani, fiindcă aceştia nu mai m-au deranjat la interfon, dar ceilalţi de 16-18 ani continuă să mă sune şi urle.

1 octombrie:
Am auzit interfonul sunând de 8 ori, de 5 ori la ora 13-15 şi încă 3 ori la 20-21… nu am răspuns, nu am ieşit în balcon să văd cine sună, să creadă că nu sunt acasă. Dar IDIOŢII continuau să sune + urle „criminalule” ca disperaţii.

2 octombrie:
Dominic (nu îl aveam la prieteni) mă sună pe Facebook când eram afară, să îmi ceară ajutor că a fost ameninţat cu bătaia (mi-a dat poza agresorului) mă cheamă la fântână, apoi în parcul de la pod, am întrebat copiii din parc dacă l-au văzut pe Dominic sau pe cel din poză, mi-au confirmat că cel din poză i-a dat o palmă lui Dominic. Dominic continua să mă cheme în parc (deşi eram deja în parc) iar el nu era, apoi mi-a dat BLOCK.

A urmat o discuţie pe Instagram, Edi mă acuza că nu răspund pe Instagram (deşi răspundeam zilnic), dacă nu răspund imediat înseamnă că sunt OCUPAT (d-asta mă deranjezi la interfon?). Edi spune că nu vine la mine că l-am filmat (scuze dar datorită unor idioţi sunt nevoit să filmez TOATE persoanele suspecte care sună la interfon, apoi şterg videourile în care nu am surprins infracţiuni), Tudor spune să nu mai caute scuze că şi ei au fost să mă sune. Noku spune că Dominic şi Patrick erau implicaţi, şi dădeau vina unii pe alţii. Dominic a fost provocat de Luca să mă enerveze, punându-mă pe drumuri degeaba.

Ei îmi cereau videourile. Pe 15 octombrie i-am întrebat dacă vine cineva afară să le arăt videourile, a venit în faţa blocului Edi cu bicicleta şi Rareş Ştefan cu trotineta, NU au mai sunat la interfon, am ieşit afară şi ne-am jucat în parc… aşa a fost prima întâlnire „programată”, sper că s-au convins copiii că sunt un om PAŞNIC atunci când mi se cere să vin afară prin Instagram şi nu prin deranj la interfon + urlete în faţa blocului.

Aşa am afla că Edi, Alex, Luca sunt una şi aceeaşi persoană.

2 Octombrie 2022 – m-au chemat afară derbedeii, am chemat şi eu POLIŢIA

Duminică 2 Octombrie am ieşit afară la 17:00 şi revenit acasă la 20:00, aşa că nu ştiu de câte ori au sunat la interfon, dar la 5 minute după ce am ajuns acasă, am auzit interfonul. Am coborât cu intenţia să stau la pândă, nu am apucat să ajung jos, când eram la etajul 1 i-am văzut pe cei 3 derbedei la interfon şi imediat au fugit.

Ies din bloc cu filmarea pornită, mă duc după ei să îi intreb cine e idiotul care sună la interfon şi de ce, ei se prefac că nu ştiu cine sună (deşi i-am văzut sunând).
1:14 le arăt videoul de sâmbătă seară, în care se aude interfonul şi băieţi urlând „să-ţi dau la muie Teoalida”.
2:00 cei 3 scot telefoanele să filmeze „interviul”.
2:25 mă acuză că am aruncat cu ouă de la balcon după copii. Nu am aruncat eu nici un ou, dar cineva (probabil chiar ei) au aruncat cu ouă în balconul meu, în balconul preşedintelui (sub mine) şi în uşa blocului (poze).
2:45 mă acuză că am omorât-o pe femeia care s-a sinucis în 2019 aruncându-se de la etajul 8 din blocul 5B.
4:45 am intrat pe site-ul meu şi am pus telefonul meu în faţa telefonului lor, în speranţa că cei care văd filmarea lor vor vedea şi ocupaţiile mele profesionale.
5:40 băieţii zic „stai să-ţi fac o poză” iar fata varsă o sticlă de Coca-Cola spre capul meu, apoi cade singură.
6:05 băiatul cu geaca roşie se preface că mă loveşte cu piciorul, apoi îmi cer să plec (să înţeleg că toată acţiunea lor, deranj zilnic la interfon + strigă din stradă să ies din casă, a fost ca să „producă” un video cum îşi bat joc de mine).
8:00 băieţii intră la agenţia Winner din bloc 9F iar eu sun la secţia 4 şi cer să trimită un echipaj la bloc 9F că am fost agresat de 1 fată şi 2 băieţi, unul cu geacă roşie (audioul se opreşte când intru pe apel).
11:00 fix când derbedeii ieşeau din agenţie, văd o maşină de poliţie trecând prinn faţa derbedeilor şi făcând dreapta spre Timken, am strigat după ei. Am crezut că a venit în urma apelului meu, poate m-am înselat. Poliţiştii mă ţineau de vorbă în spatele blocului în loc să mergem în faţa blocului să îi legitimeze pe derbedei, i-au lăsat să scape, le-am arătat telefonul murdar de suc şi videoul inclusiv momentul când fata a aruncat sucul, mi-a zis că îi voi căuta, nu îi poate amenda că m-au filmat dar îi poate amenda că m-au stropit cu suc.

OK, dar faceţi ceva să nu publice poze/video cu mine în scopuri denigrante, mai ales că mă filma de aproape să mi se vadă dinţii lipsă, şi cel mai important să înţeleagă că NU nu aveam nici o legătură cu acea femeie s-a sinucis, să înceteze cu acuzaţiile de CRIMĂ.

Agresiuni pe strada – Copii nebuni se ţin după mine oriunde mă duc

De când am ieşit din bloc, copiii s-au ţinut după mine şi m-au înjurat, la 0:10-0:30 Ghiţeanu (vecinul de la 2) le cere să mă lase în pace că face reclamaţie, la 1:39 zice cum i-au spart geamul de la balcon copiii care aruncau cu pietre înspre balconul meu, am intrat în „Cuptor cu lemne”, copiii intră după mine şi mă strigă la 2:05 după care la 3:00 ei zic să îi las în pace (eu nu-i las în pace? videoul dovedeşte contrariul), la 3:44 intervine un domn, la 4:14 mă acuză că violez ca „ăla din Caracal”, la 4:34 aruncă o piatră, plus înjurături pe tot parcursul videoului.

a

3 băieţi m-au atacat în faţa la Profi

Pe la 12:30 am ieşit afară cu camera foto pentru că bănuiam că e un accident la sensul giratoriu, fiindcă se mergea bară la bară pe sensul către Bucureşti. 6 băieţi erau pe băncile din faţa Oficiului Poştal din Bariera Bucureşti, au strigat „Teoalida ce faci? Vino să vorbim” şi „Fă-ne o poză”, un băiat s-a ridicat şi a zis că mi-o bagă în cur şi alte înjurii, le-am zis că dacă vorbesc urât nu mai stau cu voi, m-au alergat, unul mă filma cu telefonul fără acordul meu, altul mi-a dat cu pumnul în cap, altul mi-a dat cu piciorul, am intrat în magazinul PROFI cu intenţia de a suna la poliţie, ştiind că acolo sunt camere de supraveghere şi un paznic care mă poate proteja, dar exact paznicul m-a dat afară din magazin lăsându-mă în mâna agresorilor.


Înţeleg că nu e datoria lui să intervină la incidentele din afara magazinului, dar putea măcar să mă lase în magazin să sun la 112 (puteţi vedea pe filmare că i-am zis să sune la poliţie / vreau să sun poliţia). Am intrat în Catena şi am sunat la 112 la 13:02, poliţia venind în 10-15 minute timp în care băieţii au continuat să strige la mine să vin la ei să vorbim. GHINION, cu 2 minute înainte să vină poliţia, băietii au trecut strada către est şi s-au pierdut printre blocuri, m-am urcat în masina de poliţie să îi căutăm, fără succes, apoi m-au dus la secţia 4 pentru a scrie plângerea.

Din cauza poliţiei incompetente care s-a dus la adresa greşită să verifice camerele de supraveghere (Profi-ul de la Timken deşi eu am specificat că s-a întâmplat la Profi-ul de la sensul giratoriu). A fost nevoie de 4 drumuri la secţia 4, am pierdut 10 ore în total, ca să fie amendaţi cei 3 derbedei cu 500 lei pentru deranjarea liniştii publice, gardianul de la Profi fiind şi el amendat cu 100 lei că nu a intervenit şi nu a anunţat poliţia. Poliţistul m-a rugat să fac şi plângere penală pentru lovire şi santaj, dar asta ar fi însemnat alte deplasări şi eram prea ocupat. Deja din cauza acestui incident, nu am mai terminat un proiect la termen şi am pierdut 500 dolari.

Să sperăm că derbedeii se vor gândi mai bine înainte de a alege greşit persoana de care să facă mişto!

a

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *