Sari la conținut

Ziua Naţională a României

Începând cu 2016 am filmat fiecare paradă de ziua naţională din Ploieşti. Am făcut şi zeci de poze pe care le voi pune pe site în viitor când îmi permite timpul… că vreau să le bag şi prin Photoshop.

1 decembrie 2017


1 decembrie 2018

Am fost la parada de ziua naţională încă de la 11:00 iar defilarea tehnicii militare care era programată pentru 13:00 m-a luat prin surprindere că a început la 11:50. Îmi pare rău pentru toţi care au venit în centru doar pentru defilare şi nu au mai prins-o. Din acest motiv nici eu nu m-am aşezat prea bine să filmez.
Primăria Ploieşti a oferit 3000 porţii de fasole şi cârnaţi în parcul Toma. N. Socolescu fără a oferi şi pubele de gunoi suplimentare, rezultatul se vede în aceste poze amuzante mai ales datorită indicatorului pus la 2 metri de coşul de gunoi.


1 decembrie 2019

Incidente:

Un bărbat a fost arestat cică pentru gesturi obscene, pozele apărând pe mai multe ziare, fiind vizibil şi eu în poze. https://www.facebook.com/ZiarulIncomod/posts/2281844308774228

4 bătrâne de etnie romă vindeau steaguri. Jandarmii le-au chemat şi cerut să predea steagurile pe care le-au băgat într-un sac de gunoi. Au urmat o serie de înjurături şi cuvinte obscene, mă mir că ele nu au fost amendate şi pentru asta. Am întrebat jandarmii de ce aruncaţi steagurile la gunoi, mi-au răspuns că nu le dau la gunoi ci doar nu au voie să vândă steaguri aici. Nu am filmat incidentul asta ca să nu am şi eu probleme cu jandarmii.

Pentru a evita repetarea gafei din 2018, anul acesta municipalitatea nu a mai anunţat programul exact. Pur şi simplu nu am ştiut când să vin. A fost un noroc că am venit la ora potrivită şi am putut filma.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *