Sari la conținut

Centrul Ploieşti la 30 ani de la revoluţie

Aşa arată centrul Ploieşti condus de 30 ani de corupţi, lipsă de investiţii şi lucrări de mântuială. Foarte puţine realizări capitaliste se pot compara cu ce s-a construit în perioada comunistă. Scările de la pasajul Omnia au fost „reparate” în 2017 cu plăci de gresie subţire peste marmura de calitate a anilor ’70, după o iarnă gresia erau deja spartă.

Am luat la pas oraşul de la noul sediu al primăriei, unde sigla „ploieşti” e spartă, către băncile rupte de la Casa Sindicatelor, pavajul distrus de la Winmarkt, mizeria din pasajul Omnia, până la primăria veche, făcând 54 poze şi un video de 11 minute care cuprinde o mulţime de defecte ale Ploieştiului, le-am postat pe Facebook, postul fiind distribuit de peste 1000 persoane, ulterior am postat pozele şi pe site-ul meu.

Am făcut şi 54 poze, primele Canon SX 510 HS în aprilie 2019, cele de la Mercur-Unirea sunt din mai 2019 iar încă 2 poze (16:9 cele cu scările primăriei) făcute cu telefonul în iunie 2019 când am prins parcarea din faţa primăriei goală. Pe 14 mai 2019 Klaus Iohannis a venit la Ploieşti, motiv pentru care băncile de la Casa Sindicatelor au fost reparate iar scările vopsite, din păcate plimbarea domnului preşedinte s-a limitat la acea zonă, astfel restul zonei centrale a rămas la fel şi in 2020.

PS: în Chişinău e şi mai rău https://www.youtube.com/watch?v=wnDxHTaeNX0

sigla sparta pavaj bloc 32 pavaj bloc 32 pavaj bloc 32 pavaj bloc C1 pavaj bloc C1 pavaj BRD pavaj BRD pavaj Galerii pavaj Galerii pavaj Galerii pavaj Galerii pavaj Casa Sindicatelor pavaj Casa Sindicatelor pavaj Casa Sindicatelor pavaj Casa Sindicatelor pavaj Casa Sindicatelor pavaj Omnia pavaj Omnia pavaj Omnia pavaj Omnia pavaj Omnia pavaj Omnia pavaj Omnia in spate la Omnia in spate la Omnia pavaj Galerii pavaj Galerii pavaj Galerii in fata la Hotel Prahova in fata la Hotel Prahova

În timp ce făceam pozele de mai jos, un domn m-a întrebat de ce le fac, dacă sunt de la primărie, etc, i-am zis că le fac ca să le postez pe Facebook. Mi-a zis că e preşedintele blocurilor Mercur-Unirea şi m-a felicitat pentru iniţiativă, spunând că şi el al vrea să repare trotuarul din jurul blocului dar nu are voie că aparţine primăriei căreia nu îi pasă de oraş.

pavaj bloc Unirea pavaj bloc Unirea pavaj bloc Unirea pavaj bloc Unirea pavaj bloc Unirea pavaj bloc Unirea pavaj bloc Mercur pavaj bloc Mercur pavaj bloc Mercur pavaj bloc Mercur pavaj bloc Mercur pavaj bloc Mercur in spatele primariei in spate la Omnia in fata primariei in fata primariei

Chiar dacă nu e în centru, Gara de Sud ne face de ruşine tuturor care intră în oraş, indiferent că vin cu trenul, microbuzul sau maşina personală dinspre Bucureşti.

Gara de Sud Gara de Sud Gara de Sud Gara de Sud Gara de Sud Gara de Sud Gara de Sud

1 commentarii

  1. Traiesc in sinaia dar tot mi.e dor de ploiești. 40 de ani i.am colindat străzile asa cum sunt. Da si comunismul a făcut lucruri multe dar după revoluție toti asteapta ajutorul din altă parte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *