Sari la conținut

Pe 3 iunie 2022 am primit cerere de prietenie de la Florina care m-a abordat în acelaşi fel ca la farsa lui Răzvan: cont de fată creat recent, cică am apărut la sugestii, vrea să ne întâlnim, să îi fiu iubit, etc. I-am zis că pe 5 iunie voi fi pe bulevard la campionatul de slalom, dacă vrea să vină. Mi-a zis că m-a văzut cu bluză roşie cu camera foto la gât, i-am zis „fă-mi cu mână” dar nu mi-a făcut nimeni cu mâna. După aia nu a mai dat seen 3 ore, apoi mi-a zis că a ajuns acasă şi rămăsese fără baterie. De ce nu ai venit spre mine? Ea zicea „mi-a fost ruşine”. A continuat să zică că mă iubeşte, eu i-am zis „până nu ne întâlnim, îmi asum că e o farsă” şi că nu vreau să pierd timpul mergând la întâlnire cu o fată căruia îi e ruşine să se prezinte. Ulterior, ea mi-a zis 3 ori mi-a zis că m-a văzut pe Bulevardul Bucureşti (deci cineva venise, dar nu fata din poză, asta se explică de ce îi era rusine să îmi spună în faţă „eu sunt Florina”).

Avea la profil poza unei clădiri frumoase cu arhitectură neoclasică, pe 3 iunie am întrebat-o dacă poza e din Oradea, ea a zis „cum de ştii oraşele aşa bine?”, între timp cineva din Oradea mi-a zis că clădirea nu e acolo. Am întrebat-o pe Florina unde a făcut poza, ea zicea Oradea fiindcă aşa aflase de la mine. Ulterior am aflat că toate cele 5 poze de pe profilul ei erau copiate de pe Instagramul lui Lili Hamman, model din Leipzig. În acel moment mi-a dat block atât Florina cât şi Răzvan.

Nu am reuşit să aflu CINE era în spatele contului şi nici scopul pentru care îmi dădea mesaje zilnic, mă întreba dacă mai vorbesc cu alte fete, spunea că e geloasă, etc. Ar fi fost ridicol să închei discuţiile cu alte fete la ordinele unei fete cu care vorbesc doar online şi care nici nu se prezenta la întâlnire.

2 commentarii

  1. Un om precum Mihai, care să facă atât de multe ptr atât de puțin….mai rar, dar faptul că astfel de oameni există, îmi oferă speranța că mai există o șansă pentru țara noastră !!! Mă plec și înclin pălăria, domnule !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *