Sari la conținut

Ana şi Alex

În decembrie 2021 am fost contactat pe Facebook de Ana-Roni, spunând că are 20 ani, nefumătoare, îi place rockul şi caută o relaţie SERIOASĂ. A zis că a aflat de mine de la fratele ei Alex, un idiot din Ploieşti pe care eu îl reclamasem la poliţie, fiind amendat pentru tulburarea liniştii publice.

M-a invitat la întâlnire la AFI Palace Ploieşti, m-am dus dar m-am trezit acolo cu Alex, acesta a sunat-o pe Ana care a zis că se îmbracă şi vine, dar de fapt nici măcar nu era în Ploieşti. Alex din nou a avut un comportament mizerabil, făcându-mi poze într-una şi punându-mi mâna pe fund, apoi m-a întrebat cât am penisul şi a zis să mergem în spatele unui bloc „să vedem”, am plecat.

M-am întâlnit o singură dată cu Ana, mi-a dat mesaj că e la Gara de Sud când întâmplător eram aproape de gară, mi-a zis că e singură dar am găsit-o pe peron cu Alex, ambii fumau pe ritmuri de manele, ambii şi-au făcut poze cu mine.

Ca să vezi cât de MINCINOASĂ era Ana: NU avea 20 ani ci 16 ani, iar Alex de 15 ani nu era fratele ei ci IUBITUL ei, iar „relatia serioasă” era să facă mişto de mine. Am aflat ulterior şi că Alex are un frate de 23 ani arestat pentru tentativă de omor. Din păcate nu am avut material pentru a o da şi pe Ana la poliţie cum am făcut cu Alex.

CUM S-A AJUNS AICI

La mine în Bariera Bucureşti îi vezi adeseori pe Marius şi Mădălin, 2 fraţi de 25-30 ani jucând fotbal cu copii în parc, ambii au probleme cu vorbirea. Am vorbit cu ei şi am aflat că au şi handicap mintal, nu au fost niciodată la şcoală, nu ştiu să scrie şi să citească, etc.

Alex mă întreba dacă sunt fraţii mei. Am şi eu probleme cu dinţii şi nu pronunţ bine cuvintele, dar spre deosebire de ei cu handicap mintal, eu ştiu să scriu şi să citesc în 4 limbi, sunt autorul a peste 100 proiecte de arhitectură şi peste 100 baze de date folosite de mii de firme din industria auto şi imobiliare, zilnic sunt contactat de ~20 persoane din toate colţurile lumii pentru serviciile prezentate pe site-ul meu www.teoalida.com, câştig câteva mii de euro pe lună, am 2 apartamente, permis auto, etc.

Deşi i-am dat link lui Ana din prima zi, ea NU a citit şi a rămas cu imaginea greşită de handicapat pe care i-a creat-o Alex, lucruri parţial valabile la Marius şi Mădălin. După 5 luni Ana a intrat pe site-ul meu pentru prima dată şi a fost uimită că eu NU sunt ceea ce credea ea că sunt.

Dar tot nu a încetat cu bătaia de joc la adresa mea, mă întreabă dacă mai mă joc cu copii în parc, îmi trimite poze cu copii şi mă întreabă dacă îmi place, continuă să facă LIVE-uri în care mă prezintă total greşit, gen că eu aş fi un handicapat pedofil din Ploieşti, m-a băgat în tot felul de grupuri cu alţi nebuni de-ai ei, după ce i-a rugat să mă înjure, şi am primit şi mesaje cu înjurii de la persoane necunoscute probabil prieteni ai Anei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *