Sari la conținut

Pot reclama aceste fete pentru hărţuire sexuală? (2018)

În primăvara 2018 am fost acostat în parcul din Bariera Bucureşti de 2 fete, Andrea şi Simina, care m-au întrebat dacă am prietenă, dacă sunt virgin, daca vreau să fac sex cu ea, etc. Am întrebat-o câti ani are şi a zis că face 18 ani peste 3 luni. I-am zis „OK, ne vedem peste 3 luni” (deşi NU aveam de gând să fac sex cu ea).

Le-am zis să ţinem legătura şi mi-a dat cerere pe Facebook, în altă seara m-au chemat la întâlnire în parcul din Bariera Bucureşti, unde surpriză, au venit 3 fete: Andreea (19 ani), Simina (17 ani) şi Elena (22 ani), cea din urmă spunând că vrea să fie iubita mea, ne-am plimbat până la gară şi înapoi, pe lângă cuvintele de dragoste de la Elena („ce frumos eşti” şi alte vorbe similare), cele 3 amestecau româna cu ţigăneasca, vorbeau de sex şi înjurau mereu. Nu erau deloc sincere, ba ziceau că sunt surori gemene, ba că au vârstă diferită, ba că n-au mamă, apoi că au un frăţior de 2 ani şi d-aia nu pot ieşi afară până când vine tata acasă. NU mi-a plăcut deloc de ele.

Altă zi ne-am întâlnit iar, un băiat care era cu noi a zis despre mine „ce fel de băiat naiv e ăsta să refuze o fată care îi cere sex, un băiat normal ar trece imediat la treabă„.

Într-o seară pe la 21:30, cele 3 fete mi-au dat mesaj pe Facebook că sunt în faţa blocului meu şi că să ies afară că Elena vrea să mă ia în braţe. Ele nu se gândesc că pot fi ocupat cu 3 clienţi, vizitatori al site-ului care mă contactează pe chat pentru serviciile mele? Întâmplator, la momentul acela nu aveam nici un client aşa că am putut coborî la ele. Elena m-a luat în braţe şi a zis că să mergem în apartament să facem sex. M-a pipăit pe fund şi si-a tras bluza în jos să îmi arate sânii, ceea ce NU mi-a plăcut. Celelalte 2 s-au culcat pe trotuar şi mimau sexul. Le-am zis „MAI BINE VIRGIN DECÂT CU TINE!”. Nu ştiu ce am mai vorbit dar la un moment dar mi-a zis „nu te exciţi?” într-adevăr NU m-am excitat deloc cât timp am stat cu ele. Şi-au făcut selfie-uri cu mine. NU le-am putut primi acasă în ziua respectivă că aveam dezordine (la mine acasă se vine DOAR cu programare).

Din fericire, aceea a fost ULTIMA zi în care le-am întâlnit. Ulterior Simina a postat pe Facebook un test de sarcină, am întrebat-o dacă ştie cine e tatăl, mi-a zis care e şi că el e şi tatăl acelui băiat de 2 ani care nu e fratele ei ci COPILUL ei. Adică a născut la 15 ani! Aoleu ce fete nebune!

Unii prieteni mi-au zis că acesta este un caz de hărţuire sexuală şi că le POT reclama la poliţie pe fete. Îmi pare rău că nu am filmat scena ca să am dovezi video în caz că mărturia mea nu e suficientă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *