Sari la conținut

Ziua copilului

Fiindcă anul acesta de 1 iunie nu se mai organizează spectacole de ziua copilului din cauza coronavirusului, vă invit să revedeţi spectacolele din anii anteriori. Începând cu 2017 am filmat fiecare paradă de ziua copilului din Ploieşti. Am făcut şi zeci de poze pe care le voi pune pe site în viitor când îmi permite timpul… că vreau să le bag şi prin Photoshop.


Festivalul „Copilăria inundă Bătrânul Bulevard” ţine aproximativ 3 ore, începe la ora 10:00 de la Gara de Dud mergând pe bulevard unde e oprită circulaţia, 12 grupuri de copii fiecare dansând pe o melodie, până la intersecţia cu strada Bobâlna pentru că aici e nevoie să se circule pe bulevard către sud, merg pe trotuar către Palatul Culturii unde se reia seria de 12 melodii.

Eu nu am ştiut asta în 2017 şi am filmat doar pe Bulevard după care m-am dus în vest iar când m-am întors am găsit spectacolul la Palatul Culturii fix când se terminase.

1 iunie 2018

Am filmat 6 videouri pe Bulevard, 1 video în marş către centru, 5 videouri la Palatul Culturii (melodiile care mi-au plăcut mai mult). Nu a ajuns memoria camerei să filmez mai multe.
1 iunie 2019 pe bulevard

Anul acesta m-am înarmat atât cu camera foto cât şi cu telefon, am filmat pe bulevard melodiile preferate iar la Palatul Culturii le-am filmat PE TOATE. Cele preferate cu Canon SX510HS şi cele mai puţin frumoase cu Samsung Galaxy Note 4.1 iunie 2019 la Palatul Culturii


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *