Sari la conținut

O poveste populară e că copii sunt livraţi de BARZA. Eu ştiam că sunt copilul mamei mele, că am ieşit din burta ei, dar nu ştiam că numai femeile pot face copii şi numai cu ajutorul unui bărbat.

Când eram mic mi se vorbea despre părinţii tatălui cu „bunica” şi „bunicul” iar despre părinţii mamei cu „mamaie” şi „tataie”, nu ştiam că aceste cuvinte definesc rudenia cu alte persoane, că „mama” şi „tata” înseamnă persoane care au făcut un copil, credeam că orice femeie şi bărbat care locuiesc împreună, nici că toate persoanele care au copii care la rândul lor au copii sunt „bunici”, nu am înţeles de ce mama vorbea altor persoane de „tata” referindu-se la ceea ce eu ştiam că e „tataie”.

Ştiam de mic că „sexul” înseamnă bărbaţi şi femei (în engleză „gender”), dar nu ştiam care sunt diferenţele între aceştia, şi nici că „sex” (în engleză tot „sex”) se mai referă şi la actul prin care se fac copii. Un dicţionar român pe care îl aveam în casă scria la „sex” doar definiţia de la „gender”.

Credeam că oricine poate face copii şi aceştia se creează în burtă (stomac) din mâncare şi apoi trebuie tăiată burta ca să scoată copilul. Pe la 5 ani am întrebat-o pe mama ce mâncare trebuie să evit ca să nu fac copii. Mi-a zis că băieţii nu prea fac copii (fac dar mai rar?). De atunci mă bucuram că m-am născut băiat că e dureros să-mi taie cineva burta, apoi am aflat că la spital te adoarme înainte să te taie pe burtă şi nu simţi.

Una din cele mai mari dileme a mea era cum a trecut omenirea de la naşterea animală la tăierea burţii, că probabil tehnlogia din secolele trecute nu permitea tăierea burţii. Am auzit de cazuri în care s-au născut copii şi fără să se ducă la spital. Deci probabil se poate naşte şi fără să fie tăiată burta, dar e riscant. Credeam că copii ies din stomac prin gaura din fund.

Din cauza limbii române care foloseste cuvinte diferite pentru masculii şi femelele animalelor (exemplu vacă şi taur) nu ştiam că ele reprezintă aceeaşi specie de animal, nu ştiam că toate animalele pot fi masculi şi femele, iar la 6-7 ani când am scris lista animalelor din Bilo îm Baie, am pus nume feminin la fiecare pisică şi vacă, nume masculin la fiecare porc, etc. Doar câinii erau femele şi masculi. Am scris nişte „legături” (rudenie) între animale, referindu-se la cine l-a născut (fiecare animal avea 1 părinte sau niciunul), iar acest unic părinte era uneori o femelă, alteori un mascul.

A descoperi sexul şi sexualitatea a fost o aventură lungă şi amuzantă, cauzată în special de lipsa / proasta educaţie din partea părinţilor mei, şi de faptul că sexualitatea NU se referă doar la reproducţie, am fost suprins de cantitatea de pornografie de pe internet şi şocat de faptul că majoritatea băieţilor le place să se uite la aşa ceva şi să facă sex fără intenţia de a face copii, în timp ce pe mine mă sperie, nici în prezent nu înţeleg în totalitate sexualitatea, dar am ajuns la concluzia că eu sunt ASEXUAL.

Notă: parte din articolul de mai jos l-am scris la vârsta de 12 ani.

Cum am aflat diferenţele dintre bărbaţi şi femei

Când mergeam la mare, pe plajele româneşti unde 90% din copiii până la 5 ani sunt ţinuţi pe plajă fără nici o haină pe ei, vedeam că unii n-au „moţ” dar nu am întrebat pe nimeni de ce, credeam că le creşte mai târziu. Văzusem că unele femei au ţâţe mai mari dar credeam că asta e o întâmplare şi nu un lucru specific femeilor, mai ales că şi unii bărbaţi au pieptul umflat.

Pe la 10 ani mama a adus o pisică în casă, găsită pe stradă. Ea mi-a zis că e femelă, am întrebat-o de unde ştie, a zis că nu are „moţ”. Era prima dată când aflam că fetele nu au ce am eu. Câteva zile mai târziu ne uitam la televizor la un film unde mama arăta unui copil o carte cu nişte poze cu bărbaţi şi femei iar copilul zicea „cu cocoşel, fără cocoşel”. Am întrebat-o ce-i aia cocoşel? Mama mi-a zis că este moţul. Nu ştiam că se mai numeşte şi cocoşel. Deci copilul din film învâta de mic diferenţele de sex iar pe mine nu m-a învăţat nimeni până la 11 ani.

Asta ar explica de ce femeile fac pipi stând pe WC şi nu din picioare, când mergeam la pădure la fel femeile stăteau jos. Pipi-ul la femei iese prin gaura de caca! Ulterior aflat că mai e o gaură ca cea de caca. Dar nu ştiam motivul acestei diferenţe şi faptul că are rol în reproducere.

Pe toate programele de TV se făceau reclame la absorbante Always. Seamănă cu scutecele pentru copii şi absorb lichid. Adică adulţii fac pipi pe ei? Cel puţin femeile? La vremea respectivă încă credeam că femeile au moţ şi pun absorbantul pun în faţă, când am aflat că femeile nu au moţ credeam că îl pun în spate pe unde ar ieşi si caca şi pipi, sau la mijloc după ce am aflat că au a doua gaură. Totuşi absorbantul e mic pe lângă scutecele de copii şi punga lui arată că se pune în chiloţi, e clar că nu e pentru pipi, atunci ce ar trebui să absoarbă?

Şi totuşi cum se fac copiii?

Încă din 1997 părinţii mi-au cumpărat diverse enciclopedii Larousse, gen „MEMO pentru cei mici”, „MEMO pentru şcolari”, „MEMO pentru tineret”. În 1999 adică la 10 ani am citit pagina cu reproducerea, scria că copiii se fac dintr-un spermatozoid de la tată şi un ovul de la mamă, dar nu am înţeles cum ajunge spermatozoidul în corpul mamei? Se duc cei 2 la doctor şi se leagă în vreun fel? Nu cred, animalele fac asta fără doctor. Credeam că trecerea se întâmplă la căsătorie (fiindcă majoritatea prietenilor, colegi de facultate ai părinţilor, au făcut copii la 1-2 ani după căsătorie), dar cum trece? Totuşi, unele femei aveau deja copii în burtă când s-au căsătorit.

În 2000 când eram la masă cu mama şi tata le-am pus întrebarea asta şi nu au vrut să-mi răspundă, refuzul lor mi-a dat interesul să studiez tot ce am prin casă şi să le arăt părinţilor că degeaba ţin ei secrete, eu tot voi afla!

În Enciclopedia Stiinţelor Teora scria foarte clar „La mamifere, fecundarea se realizează prin actul copulaţiei. În acest proces, penisul masculului pătrunde în vaginul femelei. Spermatozoizii ajung în corpul femelei în urma ejacuării.dar eu nu ştiam ce-i aia penis şi vagin.

În 2000 mama mi-a zis că femelele au „vagin” în loc de „moţ”, următoarea dată când am citit enciclopedia şi am văzut „vagin” m-am prins că penis = moţ care pe lângă a face pipi, are rol în reproducere (enciclopediile nu foloseau termenul „a face sex” şi nici aberaţii gen „moţ” inventate de părinţii mei), dar totuşi nu credeam, pentru că nu înţelegeam cum poate o femeie să rămână gravidă „din greşeală” că dacă ar intra un penis în ea, ar simţi.


În decembrie 2000, părinţii îmi cumpăraseră 2 hamsteri, care făcuse primii pui pe 13 ianuarie 2000, am văzut masculul călărind spinarea femelei dar nu credeam că în poziţia aia penisul ar ajunge la vagin care e sub burtă.

Am ajuns la concluzia că spermatozoizii bărbatului pot ajunge la femeie prin pupatul gură pe gură, prin piele, prin aer la căsătorie, prin aer în timpul somnului (asta ar explica de ce mama mi-a zis să nu mai mă culc cu ea ci singur, risca să facă copii în somn cu mine? ulterior m-am gândit că mama voia să doarmă cu tata şi probabil făceau şi sex), sau prin copulaţie penis-vagin (probabil că dacă celelalte metode eşuează mama şi tata se copulează).

În martie 2001, surpriză, mama mi-a dat o revistă (nouă) ca să citesc un articol despre cum se fac copiii. Întâmplător, ce citisem acolo nu era o noutate pentru mine, aflasem deja cu câteva luni în urmă din enciclopedii. Răsturnarea de situaţie a venit în seara respectivă când am vorbit cu mama despre ceea ce aflasem pe jumătate din revistă.

– Degeaba, tot nu am aflat metoda adevarată prin care trec în corpul femeii!
– Păi, n-ai văzut ce scrie acolo?
– Asta nu este singura carte în care scrie că trecerea se face în felul asta, dar nu cred că este aşa! Aşa faci copii când vrei, sau poţi face copii şi fără să vrei?
– Poţi să faci şi când nu vrei.
– Înseamnă că nu trece doar prin penis-vagin, oricine simte dacă îi intră un penis în vagin (aşa că nu se poate întâmpla să faci copii fără să vrei)

I-am povestit misterul din 2000, mama a zis ceea ce a rezolvat misterul:

– Păi bagi penisul în vagin şi din plăcere!
– Ceee??? Rişti să faci copii!!??
– Dacă nu te protejezi, faci.
– Cum să te protejezi?
– Cu medicamente.
– Foloseşte la ceva să bagi penisul în vagin fără să faci copii!!??
– Este mai bine pentru organism!
– Şoarecii, în poziţia în care călăreau unii pe alţii, era imposibil ca penisul să ajungă la vagin!
– Trebuie să ajungă!
– Poate că câteva secunde a ajuns penisul la vagin, iar exact acele secunde le pierdusem eu!
– Cred că aşa este!

În aprilie 2001, la următorul rând de pui, m-am uitat din nou la hamsteri şi am văzut că atunci când femela era călărită, corpul i se întărea iar vaginul se ridica în spate şi astfel penisul masculului putea ajunge la el.

Ce este de fapt SEXUL?

Deci de mic ştiam că sexul înseamnă bărbaţi şi femei (ceea ce în engleză se numeste „gender”). Dar era un mister ce înseamnă „să faci sex” (adevărata semnificaţie a „sex” din engleză), „sexy”, „sexy-club”, „act sexual”, „relaţii sexuale”, etc.

Într-un ziar era un sondaj cu poziţiile preferate în timpul actului sexual, 5 poziţii, iar ultima cea mai preferată de femei, erau amândoi băgaţi în cadă plină cu spumă încât se vedeau doar picioarele. Deci ce-I aia sex? Ar trebui să aibă legătura cu poziţia asta.

Am mai citit că computerele moderne au permis oamenilor să facă multe lucruri pe calculator, printre care şi sexul. Cum e aia sex prin calculator?

Ianuarie 2001, pe coperta PRO TV Magazin scria „o femeie practică jocuri sexuale cu obiecte ascuţite”.

Februarie 2001, într-o revistă scria că sexul poate duce la pierderea memoriei. Despre avantajele jocurilor sexuale s-a mai scris, dar nicăieri nu s-a mai scris că poate duce la pierderea memoriei. Care sunt avantajele jocurilor sexuale? Toate care sunt scrise acolo unde scrie SEX? Deşi am citit, în încercarea de a afla ce e sexul, nu am înteles nimic că nu scria despre jocurile sexuale. Voiam să ştiu ce sunt jocurile sexuale ca să nu fac din greşeală aşa ceva şi să îmi pierd memoria!

Martie 2001, într-un ziar scria despre o vedetă „…am grijă să nu mi se spargă pungile implantate în sâni în timpul unei toride partide de sex!” Deci, sex mai înseamnă şi o operaţie prin care se bagă în sâni pungi care se pot sparge?

Am întrebat-o pe mama iar ea mi-a zis că „să faci sex” înseamnă să faci copii. Nu cred! Făcutul copiilor se numeşte reproducţie şi se face prin copulaţie, aşa scrie în enciclopedie!

I-am arătat mamei PRO TV Magazin cu misterul din Ianuarie 2001 şi a zis că nu ştie, i-am arătat tatălui şi mi-a zis că a pus-o tocmai pe copertă pentru că nu s-a mai auzit de aşa ceva, probabil în loc să se mângâie, se ciupeau. Deci SEX înseamnă să te mângâi. Deci trebuie să nu mai mângâi pe nimeni că risc să îmi pierd memoria?

O discuţie cu mama din iulie 2001 suna cam aşa
– SEX înseamnă totdeauna când bagi moţul în vagin sau numai când ies copii?
– Ti-am mai spus că bagi moţul în vagin şi din dragoste, nu numai ca să faci copii!
– Dar sex ce înseamnă?
– Înseamnă să faci copii!
– Ba nu, eu întrebam dacă SEX înseamnă totdeauna când bagi moţul în vagin sau numai când ies copii?
– Totdeauna…

Altă discuţie cu mama din august 2001 suna cam aşa

-Tu ai spus că SEX înseamnă să faci copii, dar cum poţi face sex şi copii prin calculator? Legi moţul la calculator?
– Nu poţi face copii prin calculator…
– Asta ştiam şi eu, dar sex pe calculator se poate! Deci sex nu înseamnă să faci copii!

– Deci ce-i aia SEX?
– Nu ţi-am mai spus de atâtea ori că înseamnă să faci copii??
– NU înseamnă doar să faci copii! Copii nu poţi face pe internet, dar sex DA!

Articol dintr-un ziar: „dragoste pe net”: o femeie umbla pe internet, a găsit un bărbat (în altă parte a lumii) care l-a creat în mod virtual la ea acasă şi a făcut sex cu el… Mama nu se pricepe la internet şi de aceea nu ştie că există sex virtual?

Am lămurit ce înseamnă sexul, dar ce înseamnă „sexy”?

Mai auzisem despre femei că sunt „sexy”. Într-o zi era un film la televizor unde zicea că îl invităm pe cel mai sexy bărbat, acela a început să toarne spumă pe el apoi a aruncat spuma peste spectatori, până cănd toţi se certau. Deci „sexy” e un lucru rău care enervează lumea.

De ce sunt o grămadă de melodii care au în versuri cuvântul „sexi”? Trebuie să fie ceva foarte cunoscut.

Părinţii aveau în bibliotecă un dicţionar, m-am uitat şi acolo şi cuvântul „sex” era definit ca bărbaţi şi femei, nu scria nimic altceva.

Revista Autoshow scria „Alfa Romeo 156 Sportwagon: Cel mai sexi break!” sau „Alfa Romeo 147: Sex bomb!” sau „Mulţi ani în tehnologie sexi, Alfa Romeo face cele mai sexi masini din lume”. Ce înseamnă SEX şi SEXI la maşini?

Notă: rândurile de mai sus le-am scris în 2000-2001 la momentul când evenimentele au avut loc, ţineam jurnalul descoperirilor pentru a rezolva misterele create de lipsa / proasta educaţie din partea părinţilor. Acum când le-am publicat pe site, doar le-am corectat câteva greşeli gramaticale şi şters câteva rânduri neinteresante.

Ulterior mi-am dat seama că „sexi” înseamnă frumos, fără nici o legătură cu sexul sau relaţiile sexuale. După ce ne-am conectat la reţeaua de calculatoare din cartier în 2004, pe chat spuneam la fete că sunt sexi, iar uneori alţii spuneau la fel despre mine. 10 ani mai târziu uitându-mă pe YouTube la filme cu copii am văzut comentarii în engleză gen „she is very sexy” şi alte comentarii care acuzau pe cei care comentau înainte, că o minoră nu poate fi „sexy”, să nu spună aşa ceva că pot fi acuzaţi de pedofilie, pot spune în schimb „she is beautiful”.

Oficial „sexy” se foloseste în a descrie persoane îmbrăcate provocator care te invită să faci sex cu ele, dar românii (şi nu numai) folosesc cuvântul „sexy” în mod abuziv, inclusiv la copii frumoşi, maşini frumoase şi alte obiecte cu care evident NU poti face sex.

Cum l-am prins pe tata cu amanta

Într-o zi din 2001 eu mă jucam prin sufragerie în timp ce tata vorbea la telfon fără să se gândească că eu sunt atent şi la ce vorbea el. Persoanei de la telefon i-a zis „să îmi mai aduci niste prezervative!”. Peste o lună, într-o discuţie cu mama despre sex şi anticoncepţie mi-a zis ca ea cu tata nu foloseşte prezervativul (după naşterea mea, mama s-a ales cu o problemă care o împiedică să mai facă copii), deci… ce face de fapt tatăl meu cu prezervative?

Apoi I-am zis mamei că în dulapul de sub calculator, în magazia de CD-uri, era şi un CD erotic, pe cutia lui scria „Programe X” iar eu de curiozitate l-am băgat să văd despre ce programe era vorba. Nu erau programe ci ceva cu texte în chineză sau japoneză şi femei goale. Tata nu ştia că eu la 12 ani voi avea chef să umblu singur prin CD-uri, dar apoi după ce m-a văzut că ştiu să bag CD-uri în calculator eu singur fără să îi cer ajutorul, a luat acel CD de acasă. Mama l-a certat şi a recunoscut că se mai uită la aşa ceva.

Totuşi, voi ce ziceţi? E de bine sau de rău ca adulţii căsătoriţi să se uite la filme porno? Şi când mă gândesc că în ziua de azi, mulţi copii se uită la aşa ceva care e interzis minorilor…

O farsă mega erotică

În 2003 mi-a venit ideea de o glumă. Când mergeam prin oraş cu tataie, m-am uitat la chioscurile de reviste, apoi acasă am reprodus ce am văzut. Aveam şi imprimantă acasă, am tăiat foaia şi am băgat-o în carcasa unui CD pe care l-am pus pe birou când am plecat de la calculator. A venit tata să îşi facă treaba lui la calculator iar după 30 minute I-a sărit în ochi acel CD cu copertă care arăta cam aşa:


(poza făcută în 2019 când întâmplător am regăsit foaia)

Tata m-a întrebat ce-i asta, deşi a fost sigur că e o glumă, ştiind că eu nu ies din casă neînsoţit şi nu pot cumpăra astfel de reviste, n-a mai băgat CD-ul în calculator să verifice ce e pe el, oricum CD-ul era cel cu maşini, AutoCatalog.

Tot în 2003 am mai făcut o glumă. În dimineaţa când tata urma să mă ducă cu mamaie în vacanţă, după ce tata a luat ce avea de luat din casă şi s-a încălţat şi mi-a zis să mă încalţ şi eu, i-am zis să ma astepte 1 minut, timp în care m-am dus în dormitor şi am luat 9 bileţele scrise în creion, pregătite de seara dinainte, cu scoci pe ele, pentru a le lipi în locaţii strategice în fiecare cameră, o surpriză pentru mama când va veni acasă (sau poate tata a venit primul).

Când am venit din vacanţă peste o săptămână am verificat dacă au găsit biletele. 8 le găsise şi aruncase la gunoi. Nu mai îmi amintesc ce am scris pe fiecare foaie, ştiu doar că p cel care l-am lipit pe patul părinţilor am scris ceva gen „aici se face SEX”, alte bileţele le-am lipit pe lustră, pe geamul de la balcon, în interiorul uşii şifonierului mamei (acesta a fost singurul nedescoperit). Pe lângă biletele scrise în creion, făcusem şi o foaie la imprimantă, cu un screenshot trucat, parcă şi acela era cu ceva erotic, pe care l-am băgat în rama monitorului CRT, să pară că au uitat calculatorul pornit.

Cum mi-am început viaţa sexuală

Începând cu 2001, adică de la 12 ani, au fost nopţi după care mă sculam cu chiloţii murdari, am crezut că am făcut pipi pe mine, dar nu era chiar pipi. Am întrebat pe părinţi ce să fac ca să nu se mai întâmple dar ei mi-au zis că e ceva normal.

Se întâmpla într-o perioadă când făceam pipi cu dificultate (din motive necunoscute până în prezent), am fost la doctor şi am zis că s-a înfundat canalul urinar de la spermă, dar doctorul a zis că nu se poate.

Când eram mic evitam să stau cu fundul pe fotoliu sau alte lucruri moi, tocmai din cauză că mă excita şi NU era o senzaţie plăcută, aşa că stâteam cu picioarele sub fund. De fapt mai stăteam uneori în fund dar DOAR când eram singur acasă să nu mă vadă părinţii, vedeam că mi se ridică penisul, dar la vârsta respectivă nu se mărea. Întâlniri cu fete şi alţi copii erau rare, iar în oraş ieşeam rar, doar când voiau părinţii sau bunicii să mergem undeva. Se presupune că aceste lucruri mi-a făcut penisul foarte sensibil la chestii care în mod normal nu excită pe nimeni.

Asta am făcut şi în 2002 acasă la mamaie care avea un fotoliu şi am vrut să văd cum e fotoliul… atunci a fost prima dată când am văzut sperma ieşind. Faza s-a repetat în 2003 cu o… cutie de carton.

Era o senzaţie plăcută iniţial care se transforma în durere când penisul se mărea, pielea nu se putea retrăgea complet din cauză că aveam între piele şi cap ceva lipicios, probabil resturi de pipi sau spermă de la erecţiile nocturne. Am turnat apă de mai multe ori când se scula şi am spălat, de abia atunci, penisul se putea decalota complet fără să mă doară.

Pot zice că cam de prin 2005 am început să fac lucruri de-astea cu INTENŢIA de a scoate sperma. Acum eu nu ştiu dacă se poate numi masturbare (handjob), pentru că nu foloseam mâna aşa cum am auzit (ulterior) că majoritatea se masturbează. Nu mă uitam la porno, fete sau altceva la care probabil se uită majoritatea băieţilor ca să se masturbeze. Pur şi simplu stăteam îmbrăcat cu fundul pe diverse lucruri moi sau mă frecam de perne sau marginea fotoliului până aveam erecţie. Evident că îmi murdăream chiloţii, şi îmi era frică că mă ceartă părinţii. Am încercat să fac asta şi dezbrăcat dar nu am reuşit. Doar îmbrăcat mă excitam.

Apropo de masturbare… pe la 10-11 ani eram în sufragerie cu părinţii şi mă scărpinam la testicole. Atunci mi-a zis tata pentru prima dată că să NU mai fac aşa ceva, dacă vreau să mă scarpin să merg în dormitor cu uşa închisă. Nu înţelegeam DE CE… după mai mult de 10 ani, am aflat MOTIVUL: a sta cu mâna în pantaloni se poate interpreta ca masturbare. Dar eu mă scărpinam că mi se lipeau testicolele de picioare, nu frecam penisul, nu voiam să mă excit, peste câtiva ani când voiam să mă excit făceam ce am scris mai sus… frecat de pernă şi altele.

În casă, vara, părinţii mă îmbrăcau doar în chiloţi şi maiou. Aşa stăteam şi când veneau alte persoane în casă. După ce am trecut de 12 ani tata a început să mă certe să nu mai ies din dormitor, mai ales când veneau în vizită părinţi cu copii fete, mă ducea în dormitor şi îmi punea şi pantaloni pe mine. Nu înţelegeam de ce… La fel nu înţelegeam de ce mama refuza să îmi mai facă baie, îl punea pe tata să mă spele, dar eu nu-l suportam pe tata aşa că am ajuns să fiu spălat de tataie când părinţii nu erau acasă (deşi teoretic mă puteam spăla şi singur, dar eu voiau să fiu spălat de cineva). Plus încă câteva faze similare, m-au făcut să înţeleg că e INTERZIS ca o fată să vadă un penis, am început să mă întreb cum se face sexul corect, stă băiatul îmbrăcat sau sub plapumă ca fata să nu vadă penisul când îi bagă?

Deja pe la 13-14 ani eram pregătit să fac sex cu o fată, DACĂ ÎMI CER părinţii acest lucru, deşi nu văzusem niciodată o femeie goală (cu excepţia copiilor pe plajă). Amuzant, nu-i aşa? Din cauza educaţiei (certurilor) din partea părinţilor, eu nu aveam curajul să fac lucruri noi până să primesc ordin sau permisiune de la părinţi să fac. Am aflat ulterior că aşa ceva nu s-ar fi întâmplat, nici un părinte normal la cap nu cere copiilor să facă sex, poate fi o infracţiune: un tată arestat pentru complicitate la o partidă de sex cu o minoră „cadou” pentru fiul lui care a împlinit 14 ani

După conectarea la internet am aflat că nu am fost un caz singular, sunt multe cazuri de părinţi care refuză să dea educaţie sexuală copiilor, ceea ce e foarte rău, pentru că copii află oricum de la colegi de şcoală şi prieteni mai mari, care îi învaţă PROST cum să faci sex fără să le spună şi cum să se protejeze de boli sau de a face copii. Nu e de mirare de ce în România sunt 18.000 mame minore.

Cum am descoperit pornografia şi am evitat-o

În 2001 ne-am făcut căsuţă de email la Asesoft cu conectare prin dial-up, care o folosea în special tata pentru a comunica cu fostii lui colegi de facultate care trimiteau email-uri cu ataşamente: poze şi clipuri video funny, slideshow-uri în PowerPoint amuzante sau educative, etc. La scurt timp au avut loc atacurile teroriste „11 septembrie”, iar majoritatea email-urilor erau glume legate de terorişti.

La internet ne conectam ocazional prin EasyNet, mergea foarte greu şi intrau părinţii doar pe site-uri unde aveam de văzut ceva, de câteva ori pe an.

Accesul meu la informaţie era limitat la ceea ce primeam de la alţii, îmi făcusem obiceiul să colecţionez TOT ce primeam pe email indiferent dacă îmi plăcea sau nu, iar dimineaţa când părinţii erau la muncă iar mamaie stătea cu mine, le arătam şi ei să râdem.

Dar unii îi mai trimiteau şi email-uri cu femei dezbrăcate, pe care tata le ştergea, dar eu tot găseam ataşamentele în Temporary Internet Files şi deşi nu îmi plăceau, le băgam în acelaşi folder cu poze şi videouri amuzante. Evident că mamaie i-a spus mamei că îi arăt prostii „primite de tata pe email”. La vremea respectivă nu ştiam ce înseamnă „porno” şi că astfel de poze sunt teoretic interzise minorilor, şi nici că spunând lui mamaie pot provoca scandal între mama şi tata.

Tot în Temporary Internet Files am găsit o imagine, banner-ul de la xxxpasswords.com, pe care eu l-am folosit în creaţii de-ale mele pe care le-am arătat părinţilor fără să ştiu că XXX înseamnă un site porno pe care tata a încercat să-l acceseze într-o noapte în timp ce eu dormeam cu mama. Cel mai probabil nu a reuşit să încarce pagina completă.

Singura dată când m-am uitat CU INTENŢIE la materiale pornografice a fost în 2003, la 14 ani, era o emisiune Mega Erotica pe Prima TV pe la 1 noaptea. M-am uitat de curiozitate ce e acolo şi mi s-a părut o porcărie, ceva scârbos care NU am vrut să mai văd niciodată.

În Februarie 2004 am descoperit Agua Viva, filmul pentru copii produs de CBN şi transmis de Tele7abc, am luat DECIZIA să nu mă mai uit niciodată la pornografie, sex, şi orice altceva destinat adulţilor, ci să mă bazez pe emisiuni cu copii şi pentru copii.

În Octombrie 2004 ne-am conectat la reţeaua de calculatoare de cartier şi am fost şocat de cât de mult porno există, majoritatea membrilor reţelei, deşi minori, aveau porno la share. Şi tata era şocat şi mi-a zis să nu download-ez niciodată aşa ceva. Nu am dat click pe nici un folder care conţinea „porno”, „pr0n” sau „xxx” dar îmi amintesc că am download-at niste videoclipuri muzicale printre care era unul „Benny Benassi – Satisfaction” care conţinea şi scene de sex. I-am arătat lui tata ce videoclipuri ciudate am găsit, şi el şocat că acel „videoclip” e un film porno, apoi l-am şters.

În Februarie 2005 ne-am băgat şi internet de la reţea, ceea ce teoretic mi-a dat libertatea să intru pe site-uri porno, dar eu nu am vrut niciodată să intru, iar când intram pe site-uri de torrente ca să download-ez muzica şi jocuri, îmi apăreau reclame la site-uri porno iar eu încercam să le ascund mutând fereastra în afara ecranului. Nu suportam să văd aşa ceva!

Şi după ce am împlinit 18 ani, părinţii şi bunicii au continuat să-mi zică să NU mă uit la porno, să nu fac sex, etc, că filmele porno sunt ILEGALE şi cei care le fac pot ajunge la închisoare. Proştilor, pornografia e o industrie de miliarde de dolari, LEGALĂ, atâta timp cât participanţii au peste 18 ani. Dar eu nu mă uitam că nu mă interesau filmele porno, nu pentru că îmi interziceau părinţii şi bunicii, nu ştiam care e scopul filmelor porno.

Deşi văzusem pe unii pe chatul DC++ al reţelei spunând chestii gen „numai labagii pe aici, download-ează non-stop porno de la mine”, mi s-a părut la mişto. Au mai trecut 10 ANI până mi-am dat seama că SCOPUL filmelor porno e să excite bărbaţii şi să îi ajute la masturbare. Doar că pe mine nu mă excitau ci din contră, mă speriau.

Am intrat şi pe site-uri de videochat, www.livejasmin.com. Fete în lenjerie intimă care stau în pat fără să facă nimic, am intrat pe mai multe sperând să găsesc una frumoasă cu fustă sau rochie, şi am găsit, dar doar stând în pat fără să danseze sau altceva… nu mi s-a părut interesant. Pe chat lumea îi dădeau mesaje „show pussy”, iar ea zicea „only în private”, i-am zis şi eu „show panties, not pussy” şi chiar mi-a arătat chiloţii sub fustă. Nu înţelegeam de ce lumea îi cere să se dezbrace.

Vedeam în ziare poza unei fete dezbrăcate pe care scria „SEX LA TELEFON, 89.89… 99 mii de lei / minut”. Nu înţelegeam cum poţi face sex la telefon, cum trimiţi sperma prin cablu?? (la vremea respectivă credeam că sex se referă strict la a face copii). Voiam să sun şi eu acolo de curiozitate să înteleg despre ce e vorba, dar părinţii îmi interziceau să folosesc telefonul şi nu ştiam cum aş putea suna fără să afle ei (pe factura telefonică).

Peste câţiva ani am aflat: e o fată care vorbeste vulgar, dar nu înţeleg cui i-ar plăcea să audă cuvinte urâte, şi asta contra cost, mie dacă cineva îmi vorbeşte urât, îi închid telefonul sau dacă e venită la mine, o dau afară din casă! Apoi de unde ştii că fata care îţi răspunde la telefon e cea din poza din ziar? De fapt nici nu contează aspectul fizic, poate fi orice fată cu o voce frumoasă ca să te facă să vorbeşti cu ea cât mai mult posibil iar ei să facă bani pe numărul cu suprataxă.

~10 ani mai târziu am aflat SCOPUL site-ului de videochat: unii bărbaţi nu se excită la filme porno ci DOAR când vorbesc live cu o fată, la fel şi numerele de telefon cu suprataxă din ziare, băieţii care sună sau intră pe videochat, o fac ca să se excite şi să masturbeze, numai eu nu mă excitam.

Ce îmi place mie de fapt

Observ că majoritatea copiilor de azi îşi petrec timpul în grupuri cu alţi copii de acelaşi sex. Eu când eram mic preferam să mă joc cu fetiţele. Pe la 12 ani mi-am definit preferinţele feminine şi le-am zis părinţilor că vreau să fac schimbare de sex. La vremea respectivă nu ştiam de sexualitate şi că lumea mă poate interpreta ca gay, sau că scopul pentru care vreau să fiu fată e să fac sex cu băieţi.

După spusele lui Stargate în 2008, eu voiam să fiu fată din motive de aspecte sociale, fetele sunt mai admirate, îşi fac mai uşor prieteni, îşi găsesc mai usor locuri de muncă (când sunt tinere) comparat cu băieţii, FĂRĂ dorinţa de a întreţine relaţii sexuale.

În plus, eu mă uitam (şi colecţionam) poze cu fete frumoase care poartă o varietate de haine şi voiam să fac şi eu la fel, în timp ce părinţii şi bunicii mei mă obligau să mă îmbrac doar într-un număr limitat de haine (pantaloni lungi şi bluză, nimic altceva).

Conectarea la reţeaua de calculatoare din cartier în octombrie 2004 a urmat de abonamentul la internet în Februarie 2005, unul din primele lucruri pe care le-am făcut online a fost să umblu pe site-uri de vedete din muzică şi televiziune să colecţionez poze, dar pe site-uri de magazine online gen Amazon, Walmart şi eBay, de unde colecţionam poze de prezentare a hainelor, fete frumoase cu haine frumoase, încât îmi doream să îmi cumpăr şi eu haine de fată.

Visul de a mă îmbrăca în fată era şi înainte de conectarea la internet, în special după ce am descoperit Agua Viva în februarie 2004, dar era imposibil de realizat fiindcă atunci când ieşeam din casă eram întotdeauna însoţit de părinţi sau bunici şi nu aveam cum să intru într-un magazin, să iau hainele şi să le aduc acasă fără a fi observat, plus că părinţii nu îmi dădeau nici un ban.

Când eram pe DC++ adică în 2005-2008 făceam adeseori glume care sunau cam aşa:
Ghici ce făceam când rămâneam singur acasă: îmi băgam nasul în şifonierul mamei!
Şi… mă îmbrăcam cu ce găseam acolo!
Şi după aia? Mă uitam în oglindă şi… mă excitam!

Chestia asta e puţin exagerată: NU umblam prin şifonierul mamei să mă imbrac cu hainele care le purta ea în prezent, ci atunci când ea şi-a făcut curăţenie în şifonier pentru a da la gunoi hainele pe care nu le mai poartă, am furat şi eu câteva haine, deşi multe erau mari pentru mine şi nu îmi plăceau. Aveam deja un sac cu cârpe, printre care niste haine probabil rămase şi de la verisoara mamei care era cu 11 ani mai mică.

În 2007 am descoperit Multimedios TV, televiziune din Mexic cu 4 emisiuni pentru copii, în care joacă fete mari (în jur de 20-30 ani dar şi unele de 40+) majoritatea îmbrăcate cu fuste-rochii scurte şi adeseori li se văd chiloţii când dansează pe scenă sau când se joacă prin casă şi în oraş, fiindcă nu mai văzusem aşa ceva anterior, prima dată când am văzut am crezut că e un film porno pentru copii. Apoi mi-au zis bunicii că nu sunt chiloţi ci pantaloni scurţi / parte a costumului şi e normal să se vadă când dansează. De exemplu în acest video:

Deşi emisiunea e destinată copiilor, se pare că spectatorii sunt sunt mai mulţi adolescenţi decât copii, tocmai din cauza fetelor, pe site-ul televiziunii erau multe comentarii care critică conţinutul nepotrivit pentru copii începând cu costumele fetelor prea sexy şi bunele maniere încălcate pentru amuzament, comparat cu emisiunile cu acelaşi nume din 1980 care punea accent pe educaţie.

Întâmpător, aceste fete MARI, frumoase, dar nu prea dezbrăcate s-au dovedit a fi ceea ce mă excită pe mine. Mai ales când dansau sau se tăvăleau şi li se vedeau picioarele şi pantalonii scurţi pe sub fustă, mi se făcea penisul MARE şi stând aşa timp îndenlungat începea să mă doară. De atunci pot spune că mă masturbez mai des nu din plăcere, ci din nevoie, că dacă mă excitam fără erecţie, mă durea, trebuia să îmi provoc erecţia în vreun fel.

Ulterior am văzut că în toată America Latină sunt emisiuni şi spectacole pentru copii cu astfel de fete mari care adeseori atrag comentarii că sunt prea sexy pentru o emisiune destinată copiilor. De exemplu Xuxa din Brazilia:

În 2007 după ce m-am mutat de la părinţi pentru a locui singur, am început să îmi caut de muncă online iar în 2008 mi-am îndeplinit visul de a-mi cumpăra haine de fete. Unii prieteni credeau că mi-am cumpărat chiloţi tanga şi sutien. Greşit! Mi-am cumpărat fuste, rochii, pantaloni şi ciorapi, asemănătoare cu ce purtau fetele din emisiunile Mexicane. Mă uitam în oglindă şi mă excitam la mine însuşi. Alţii mi-au zis că sunt gay. Greşit! Hainele nu îmi schimbă orientarea sexuală, NU îmi plac băieţii, nu vreau să fac sex cu nimeni, aş vrea să am o iubită, o fată căruia să îi dau să se îmbrace cu hainele astea care îmi plac mie. Se poate spune că izolarea socială la care m-au supus bunicii şi lipsa unei iubite m-a făcut să mă îmbrac eu într-una.

În 2009, întâmplător, un arhitect din Anglia cu o pasiune „secundară”, mi-a adus la cunostiinţă site-urile de modeling pentru copii, care m-au atras prin varietatea de haine şi culori, dar în acelaşi timp m-au scârbit prin erotism. Exemplu: www.thepeopleimage.com. Dacă acest site e cât de cât OK, altele sunt controversate, UNELE agenţii de modeling numite „nonude” fac adeseori poze în costum de baie sau lenjerie intimă şi în niste poziţii cu fundul spre cameră de parcă te invită să bagi ceva în ea, poze indecente care duc cu gândul la un site de divertisment pentru adulţi, decât la unul destinat copiilor, o afacere la limita legii pentru că atâta timp cât nu se văd organele genitale, nu se consideră nuditate / pornografie infantilă.

Arătând site-urile de modeling pentru copii altor băieţi de vârsta mea (~20 ani), m-au întrebat sau m-au acuzat că mă masturbez la ele. NU fac aşa ceva. Cred că voi va masturbaţi la fetiţe în bikini sau goale. Anii care au urmat am download-at zeci de GB de poze cu modele, ştergând 90% din ele, şi anume tot ce era în costum de baie şi alte poze indecente / erotice, mai puţin de 10% din poze mi-au plăcut şi le-am păstrat, cele cu minim bluză, fustă sau pantaloni.

Părinţii şi bunicii mei, care mă tratează ca un copil şi încearcă să mă ţină departe de sex, pornografie şi tot de e „de adulţi”, spun că e OK să mă uit la fotomodele copii, la fel şi la emisiunile pentru copii din America Latină cu fete adulte dar îmbrăcate copilăros.

Am ajuns eu însuşi să mă tem că ajung pedofil, am întrebat mai mulţi oameni inclusiv un psiholog care mi-a zis că pozele sunt OK dar depinde cum le vede fiecare, pot fi unii care se uită la ele cu dorinţa de a face sex (pedofili), pot fi unii care se uită pentru artă şi modă (adică eu). Doar colecţionând poze nu mă face pedofil, mai ales că colecţionez poze atât cu copii cât şi cu adulţi adică NU am vreo preferinţă specială pentru copii, şi în plus evit pozele cu tentă sexuală.

Ulterior am descoperit diverse forumuri, mi-e şi scârbă să intru pe ele: diverse persoane postează şi fac schimb de poze, modele nonude (copii) laolaltă cu modele nud (adulţi), iar în cazul copiilor, exact pozele în costum de baie sau lenjerie intimă au cele mai multe vizualizări. Care este SCOPUL REAL al acestor site-uri de modeling cu copii… rămâne un mister.

Anii au trecut şi am ajuns să nu mă mai excit la fete, nici la fetele mari din emisiunile Mexicane, nici la fetiţele din modeling. Probabil m-am uitat destul şi s-a obişnuit corpul meu, dar asta nu înseamnă că am evoluat către hardcore porn… pur şi simplu mi-am pierdut interesul pentru fete. Acum pot merge pe stradă şi mă pot juca cu fete la fel ca cu băieţii, fără să mi se scoale şi să îmi fie frică că se sperie fetele sau părinţii acestora.

Un număr de fete cunoscute pe stradă sau online au venit la mine acasă. Dacă credeţi că am făcut sex cu ele vă înşelaţi. Eu mă joc cu prietenii ca cu fraţi şi surori, iar fraţii şi surorile NU fac sex. Chiar unele fete mi-au cerut sex dar… pur şi simplu le-am refuzat. Nu mă uit la porno, nu mă masturbez, nu văd nimic plăcut în a băga în alte persoane. NU MĂ INTERESEAZĂ SEXUL! Vreau să rămân virgin cât mai mult posibil. Care e problema voastră?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *