Sari la conținut

Fotografii şi filmări realizate de Teoalida

Aici voi pune fotografii şi filmări mai mult sau mai puţin profesionale, amuzante şi ciudate în sensul negativ, realizate de mine din 2005 până în prezent (de când am cameră foto digitală). Am câteva mii de poze şi probabil îmi va lua câteva luni să fac ordine prin ele şi să le selectez pe cele mai bune, pe care să le bag şi prin Adobe Photoshop.

Furtună cu fulgere

Vreau să fac o nouă secţiune a site-ului pe care să postez sute de poze şi filmări făcute de mine, cum vreţi să se numească?

www.teoalida.ro/foto
www.teoalida.ro/foto-video
www.teoalida.ro/fotografie
www.teoalida.ro/ploiesticitizen (numele canalului meu de YouTube)
Other
Please Specify:
Created with Quiz Maker

Ouăle vecinului de la 2

Om cu handicap (fraudulos?) îşi apără locul de parcare prin violenţă

Un video filmat de mine care a ajuns celebru, difuzat de mai multe televiziuni nationale. Se intampla in Ploiesti, Bariera Bucuresti, bloc 9B.

Omul cu handicap vine acasa, gaseste ocupat locul de parcare rezervat lui, parcheaza alaturi si reclama la politie ca cineva a parcat pe locul lui, politia vine, pleaca, omul cu handicap ramane in strada vreo ora asteptand proprietara masinii parcate pe locul lui, iar cand aceasta vine, in loc sa o lase sa plece, devine violent (0:24), ii loveste masina si o impinge ca sa nu poata pleca si sa zgarie si masina alaturata (0:54), in final pleaca (1:52) dupa 1 minut revine politia (3:10)… care a ratat momentele de violenta.

Sa fie handicapul obtinut fraudulos, sau chiar are probleme ascunse? Parerea mea e ca astfel de locuri de parcare ar trebui acordate doar celor cu handicap fizic.

A parca calul regulamentar

Dorel transportă un Smart

Pentru această maşină agabaritic de mică, Dorel de la Buzău a adus un camion cu platformă de 6 metri şi remorcă de 10 metri (poză făcută de mine pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 colţ cu Aleea Industriei).

Cel mai frumos cartier

Şoseaua Nordului şi Strada Cameliei închid un perimetru de 900 x 500 metri, o zonă de verdeaţă şi linişte lipsită de trafic, cu câteva alei-parcări care se înfundă (puteţi vedea că în 9 din cele 10 minute ale videoului în care am mers pe jos 1 km nu trece nici o maşină pe lângă mine).

Conform regulilor de urbanism din anii 1960, distanţa minimă între blocuri este de 30 metri (distanţa minimă a devenit 20 metri la sfârşitul anilor 1960 şi 12 metri în anii 1970). Centrul cartierului e ocupat de şcoli şi grădiniţe astfel încât copii nu sunt nevoiţi să traverseze străzi intens circulate.

Mai mult, Nord e singurul cartier din Ploieşti care are terenuri de fotbal.Cartierele comuniste construite după 1975 s-au făcut cu blocuri aliniate stradal şi înconjurând parcarea din spate, puţin spaţiu verde şi unele cartiere neavând nici o şcoală (exemplu: Mihai Bravu).

Accident mortal pe trecerea de pietoni din Bulevardul Bucureşti

Blocurile abandonate din Cartierul Libertăţii, Ploieşti

2018-03-27 Ambulanta defectă salvată de medici

2018-10-17 Am fost la Salonul Auto Bucuresti

2019-01-01 Revelion 2019

2018-10-24 Accident cu 5 masini pe podul de la Gara de Sud

2019-03-15 Protest de 15 minute pentru autostrăzi

Pană de curent la 3 noaptea + autocar cu multe lumini

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *