Sari la conținut

Plângere derbedei 2023

În atenţia poliţiei, presei locale şi conducerii Colegiului Pedagogic:

Justiţiarul de Berceni a luat amendă penală 4000 euro pentru hărţuirea fostei iubite prin apeluri telefonice repetate şi deplasări la blocul acesteia.

Derbedeii care vin zilnic în faţa blocului meu, strigă la mine, îmi aduc acuzaţii nefondate de CRIMĂ şi ameninţări, sună la interfon, aruncă cu ouă şi castane în balconul meu, se ţin după mine ori de câte ori mă văd pe stradă, ce sancţiune iau? Vedeţi mai jos zeci de videouri care dovedesc INTENŢIA de îşi bate joc de mine… de 4 ani nu se plictisesc.

Fac plângere împotriva a 2 grupuri:

Derbedeii mari de ~14-18 ani tulbură ocazional liniştea cartierului scandând „Teoalida criminalule tu ai omorât-o pe aia„, plus sunat la interfon, unii au apărut şi la https://www.observatorulph.ro/exclusiv/2665379-au-fost-identificati-derbedeii-din-bariera-bucuresti-care-au-facut-scandal-si-au-distrus-elemente-de-mobilier-stradal

https://www.instagram.com/_.albert_._the.king_/
https://www.instagram.com/andrei_.728/
https://www.instagram.com/luigi_lgi___haz/
https://www.instagram.com/messi_remses2/
şi alţii

Derbedeii mici de ~14 ani din Pedagogic sună la interfon aproape zilnic, dacă ies în balcon şi strig la ei, se sperie şi mă lasă în pace cel puţin ziua respectivă, dacă nu mă văd în balcon, continuă să sune la interfon, aruncă cu castane în balcon, urlă numele meu, etc (unii vecinii cred că eu îi chem să tulbure liniştea). Uneori au bunăvoinţa să îmi scrie pe Instagram că vor să vină la mine acasă sau să ies afară cu ei, le răspund să nu mă mai deranjeze că AM TREABĂ, ei mă ameninţă că dacă nu ies afară vor suna la interfon. Fac tot posibilul să mă scoată din casă, în timpul programului de MUNCĂ, de parcă eu la 34 ani nu am altceva de făcut decât să mă joc cu copii de 14 ani?

Când mă văd pe stradă, aceştia mă urmăresc şi aruncă în mine cu pietre şi orice obiecte au la îndemână, mă deranjează din a îmi face treaba mea. Dacă nu am treabă şi totuşi stau cu ei, aceştia mă bruschează să mă sperie, vorbesc toţi odată cu mine, mi-e imposibil să port o discuţie civilizată cu ei, NU îmi face nicio plăcere să socializez cu aceşti copii.

Unii cred că scapă fâcând prostii în spatele unor conturi de instagram. Uite că am i-am identificat pe majoritatea:

Rareş Galeş https://www.instagram.com/5rares_/ locuieşte în Mimiu, tatal lui e frate cu tatal lui Edy?
Edy https://www.instagram.com/96edward_1/ (Manea Eduard) locuieşte în Barieră, bloc 15C apartament 55, fiul lui Mihaela
Ady https://www.instagram.com/ifg_adi/ locuieşte în Barieră, bloc 5B pe spate, fiul lui Ene Adrian şi Cristina
Mario https://www.instagram.com/98mario__/ a locuit în Barieră până în 2022 când s-a mutat pe Strada Grădinari nr. 8
Savu Ştefan https://www.instagram.com/stefan.ntg/ locuieşte în sat Corlăteşti
Ştefan https://www.instagram.com/stefann.154/ locuieşte în Barieră, bloc 7B sau 7C
Vlad Simion https://www.instagram.com/vlad_simion._/ nu ştiu unde locuieşte
Robert https://www.instagram.com/robertutzzuuu/ şi https://www.instagram.com/drive_romania_roleplay/ nu ştiu unde locuieşte
Maya https://www.instagram.com/mmayaaa.12/ locuieste în Barieră, bloc 4A
Patty https://www.instagram.com/patty..07/ locuieste în Barieră, bloc 7B
Rareş Ştefan https://www.instagram.com/rares_fca/ nu ştiu unde locuieşte

Ignoranţa NU e o soluţie!

În noiembrie-decembrie 2022 am făcut plângere la secţia 4 şi mi-a zis să chem un echipaj în momentul când derbedeii mă deranjează, pentru a îi identifica. Am chemat poliţia de câteva ori, incluzând ziua în care Rareş Gales mă urmărea pe stradă şi arunca cu petarde în mine, dar derbedeii NU stau în faţa blocului mai mult de câteva secunde şi deşi le-am descris hainele, s-au ascuns prin blocuri şi poliţia nu I-a mai găsit.

Pe 9 ianuarie 2023 4 derbedei au intrat în Profi fix când a venit poliţia, când au ieşit din magazin au fost legitimaţi: Rareş Ştefan, Rareş Galeş, Edy, Luca.

Am fost la Secţia 4 unde poliţistul m-a pus să semnez că nu mai iau legătura cu copiii reclamaţi. Din câte am înţeles, i-a sancţionat pe copii cu avertisment şi pe părinţi cu amendă pentru nesupravegherea minorilor. După 2 săptămâni de linişte, au început iar să mă deranjeze!

https://youtu.be/3td44lJm0Wc video din 18 februarie, dovada că NU mai vorbisem cu persoanele reclamate după 9 ianuarie, i-am cerut permisiunea poliţistului să îi anunţ pe copii să înceteze cu interfonul că POT FI PEDEPSIŢI. Ulterior în februarie, Instagramul mi-a blocat contul, l-am recuperat după 1 lună. Deci într-un fel… i-am ignorat pe copii, dar ei au continuat să sune la interfon. Ar fi trebuit să mai fac o plângere, dar…

Cutremurele din Turcia (6 februarie) şi Oltenia (14 februarie) au dus la menţiuni în presă a site-ului meu www.hartablocuri.ro şi traficul a crescut de la ~500 la peste 5000 vizitatori/zi, încât timp de 3 luni nu am mai avut timp să fac nimic altceva.

În următoarele luni i-am avertizat repetat pe copii că SUNT OCUPAT şi să nu mă mai deranjeze că îi voi face de ruşine pe YouTube şi reclama la poliţie, am fost nevoit să renunţ la anumite proiecte plătite de clienţii site-ului www.teoalida.com ca să pot începe scrierea acestei plângeri în septembrie (înainte de plângerea către Toni pentru incidentul din 15 octombrie), a durat 1 lună să mă uit prin toate dovezile video.

Probabil derbedeii au văzut că nu ripostez, doar îi ameninţ cu poliţia, nu îi caută poliţia, aşa că au spus colegilor de şcoală probabil ceva gen „hai în Barieră să vă prezint un nebun care a omorât o femeie, hai să strigăm CRIMINALULE în faţa blocului, hai să sunăm la interfonul lui, hai să aruncăm cu castane şi ouă în balconul lui, hai să ne pişăm la uşa lui, că nu ne face nimic, etc.

Alţi copii, martori, mi-au scris că le pare rău pentru mine că aceşti idioţi nu mă lasă în pace. Unii l-au trădat pe Galeş, mi-au dezvăluit că Galeş i-a pus şi pe ei să sune la interfon, dar NU au făcut-o că mă ştiau ca om bun şi că nu e frumos să mă deranjeze. Exemplu www.teoalida.ro/derbedei/Andrei.png

Dar alţii l-au ascultat pe Galeş şi au început şi ei să sune la interfon de dragul de a mă deranja: Ady, Mario, Maya, Robert, Savu Ştefan, posibil şi alţii pe care încă nu i-am identificat.

Imaginaţi-vă că dacă nu pierdeam timp scriind această plângere pentru a opri deranjul, puteam fi mai bogat cu câteva mii de euro, sau extinzând https://www.hartablocuri.ro/#orase la încă câteva oraşe puteam ajuta voluntar mii de oameni.

Conversaţii cu derbedeii

Rareş Galeş mi-a dat block în martie 2023 după ce a sunat la interfon când eram cu iubita mea, iar ea l-a înjurat prin vocale. De când a început şcoala, foloseşte alt cont şi face zilnic LIVE-uri în care înjură (inclusiv în timpul orei). Am înregistrat câteva:

https://youtu.be/EiwGC5fA3hU repetă „p*** mea” de câteva ori pe minut, în centrul Ploieşti (vizavi de poşta mare). L-am avertizat că poate lua amendă dacă îl filmează cineva (eu).
https://youtu.be/rUul8I-kJ_w ameninţă că îmi dărâmă blocul (la sfârşitul LIVE-ului intră în blocul 15)
https://youtu.be/R9dQl1IQfrk înjură pe Bulevardul Republicii.
https://youtu.be/R9dQl1IQfrk înjură pe strada Goleşti.
https://youtu.be/9SGd1Z08t4g înjură fetele.

https://www.teoalida.ro/derbedei/Ady-2023-02.png a intrat în scenă spunând că vrea să mă ajute să-i identificăm pe „derbedeii care mă deranjează la interfon”, că sună şi la interfonul lui. Timp de câteva luni mi-a dat de zeci de ori mesaje că a văzut derbedei la blocul meu… Dar s-a dovedit că exact el era derbedeu care suna la interfon şi dădea vina pe alţii.

https://www.teoalida.ro/derbedei/Ady-2023-10.png şi-a recunoscut faptele şi a motivat că voia să ma cheme afară, nu ştia că eu muncesc, etc. Deşi i-am zis de nenumărate ori că sunt OCUPAT şi nu am timp de copii. Apoi dacă într-adevăr voia să ies cu ei, putea să mă anunţe pe instagram să ieşim la ora xx.xx, în cel mai rău caz să vină în faţa blocului să vorbim, NU să sune la interfon din 10 în 10 minute şi să fugă în maxim 5 secunde sperând că nu-l voi prinde pe video. Se vede clar INTENŢIA de a mă deranja, enerva!

https://www.teoalida.ro/derbedei/andrei-gheorgheyrt.png acest cont m-a contactat pretinzând că e „tatăl lui Ady” şi lua apărarea „fiul meu nu sună la interfon, nici Edy”. Când i-am arătat videoul din 8 octombrie a zis că aceşti copii nu au sunat la mine ci se duceau la o vecină de-a mea (minciună, au sunat la mine şi au fugit, NU au intrat în bloc) dar ulterior am aflat că părinţii lui Ady sunt Adrian şi Cristina, iar contul „tatălui” aparţine unui copil, poate chiar lui Ady sau Edy.

https://www.teoalida.ro/derbedei/curve.ploiesti_1 acest cont m-a înjurat şi ameninţat că va suna la interfon în fiecare zi.

Vă rog să transmiteţi plângerea părinţilor acestor copii, şi să le aduceţi la cunoştiinţă următoarele:

Hărţuirea
(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.
(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.

Derbedeii tulbură liniştea întregului cartier…
…vecinii vor să mă evacueze din bloc!

Cei de la Secţia 4 mă întrebau de ce sunt singura persoană care face reclamaţii. Pentru că majoritatea oamenilor nu vor să piardă timp la poliţie atâta timp cât gălăgia şi înjuriile nu conţin numele lor.

Sau… vedeţi conversaţia cu mama mea, mă informează că un vecin supărat că în faţa blocului vin ţigani şi fac gălăgie, în loc să îi reclame la POLIŢIE pe ei, el îi spune BUNICII mele să mă evacueze din bloc. Ce răspundere are bunica asupra mea (având peste 18 ani) şi ce putere are în a opri derbedeii?

Oprirea interfonului NU opreşte deranjul!

Am o menajeră care vine la mine la 4 zile, iubită (de fapt mai multe fete) care vin pe rănd, aproape zilnic vine cineva la mine, dar nu la ore fixe, ocazional am livrări sau clienţi, sunt nevoit am interfonul pornit, să mă uit pe geam dacă e persoana pe care o aştept şi să îi deschid, dar… 80% din apelurile la interfon sunt PRANK CALLS.

Într-o seară aveam toate luminile stinse că făceam baie, deci nu am putut ieşi în balcon. Am auzit interfonul de 7 ori în decurs de 1 oră, plus strigăte. Dacă nu ies când sună la interfon, urlă şi aruncă castane în balcon, fac tot posibilul ca să enerveze ca să ies la ei. Păi în cazul ăsta (cel mult) nu mai ies să mă joc cu ei ci ca să chem POLIŢIA. Anul acesta nu au mai pătruns pe scară să îmi bată la uşă, să se pişe la uşă, să măzgălească pereţii (s-a întâmplat anii anteriori).

Preşedintele blocului mă roagă PE MINE să filmez persoanele suspecte şi să anunţ poliţia când e cazul, deoarece nu reuşeşte să convingă 5 din 36 apartamente să semneze că sunt de acord cu montarea camerelor video în bloc şi în jurul blocului, iar eu am primit comentarii contradictorii despre legalitatea de a monta EU cameră video în balcon pentru a filma aleea dintre blocuri.

Am încercat chiar eu să improvizez o cameră de supraveghere în balcon, dar nu am putut să o alimentez non-stop.

E irelevant dacă eu opresc interfonul sau pur şi simplu nu sunt acasă său mă prefac că nu sunt, fiindcă persoana de jos tot va auzi că sună. Doar eu n-aş mai auzi, dar prefer să aud ca să notez ziua/ora când a sunat ca apoi să mă uit pe camera video şi să văd cine a fost.

Videourile de mai jos reprezintă cam 20% din apelurile la interfon. M-am plictisit să întrerup munca mea şi să pierd timp zilnic ieşind în balcon să văd cine mă deranjează, sper că sunt suficiente dovezi ca copiii să poată fi sancţionaţi pentru tulburarea liniştii + hărţuire.

Videouri februarie-martie 2023

5 februarie
https://youtu.be/zsVFKfrj_as sună la interfon şi fuge (nu ştiu cine)

12 februarie
https://youtu.be/2I2UMj1AvWM sună la interfon Gales (geacă verde), Edy, Mario se văd în secunda 6
https://youtu.be/BVyLLrDK99o sună la interfon Marinică
https://youtu.be/aGcJ36mGgAM se ascund după chioşc şi se uită la mine, crezând că nu-i pot identifica de la 150 metri.
https://youtu.be/nPorljfbE5I sună la interfon şi fuge (nu ştiu cine)

18 februarie
https://youtu.be/JI8SK0caqeI sună la interfon şi se ascund după maşină
https://youtu.be/rUPdhPjkYFo sună la interfon şi se ascund după maşină

20 februarie
https://youtu.be/J-CvDOrnhHA derbedeii ăia mari, sună la interfon apoi urlă pe stradă „bag p în morţii tăi Teoalida” minutul 1:11 le prind faţa

21 februarie
https://youtu.be/d26vrsZNcbo derbedeii ăia mari urlă „tu ai omorât-o p-aia” în faţa blocului 5B şi multe înjurii. Se aude şi cineva care strigă de la balcon să înceteze. La 1:50 li se văd feţele: Darius Mihai @gagsysrgw
https://youtu.be/2e16PUyTiGs linişte, dar li se văd feţele

26 februarie
https://youtu.be/wKy3fsXw0rQ 5 băieţi pe alee, unul se aproprie de uşa blocului, am reuşit să arunc o găleată de apă înainte să sune la interfon (la finalul videoului se aude interfonul)

28 februarie
https://youtu.be/dnKAJJdVWrE sună la interfon, nu se vede nimeni

1 martie
https://youtu.be/GUz3YI5v9DQ sună la interfon şi urlă „tu ai omorât-o p-aia” în faţa blocului 5B

9 martie
https://youtu.be/7jStywvu8tc sună la interfon, nu se vede nimeni
https://youtu.be/OAnG3jNFkvk sună la interfon, se văd 2 băieti de la secunda 23 încolo: Galeş şi Liviu @_.liviu._05/

10 martie
https://youtu.be/UnKpsKDfODg sună la interfon, nu se vede nimeni

12 martie
https://youtu.be/5awgyi9A0UY sună la interfon Galeş

1 aprilie
https://youtu.be/YJHuCL5dEQA sună la interfon, nu se vede nimeni

Videouri iunie 2023

3 iunie
https://youtu.be/A-2nZGCy2hY voiam să filmez standurile şi zona campionatului de slalom de la rondul 2 până la gară fără sa apară copii în cadru sau să fie auziţi. La 6:22 mă salută Edy, însoţit de Ady, Mario, Rareş Ştefan, le-am zis că putem vorbi în 10 minute după ce termin filmarea, dar ei se tot ţineau după mine, la 11:00 încă strigau după mine, apoi râdeau că fug de ei ca şi cum m-ar fi speriat.

Am pornit Background Video Recorder, aplicaţie instalată cu 4 zile înainte, cu pornire/oprire înregistrare prin scuturarea telefonului (idee proastă).
https://youtu.be/8cKJcsB8eOg un domn martor la conflictul cu copiii a făcut poze cu noi, m-am dus după el să vorbim crezând că e rudă cu vreunul din derbedei. A doua zi (4 iunie) m-a salutat iar, mi-a dat Facebook https://www.facebook.com/gabi.adi.54 dar s-a dovedit şi el tot un idiot care făcea mişto de mine

https://youtu.be/C_WS0N8gmFg copiii m-au chemat să i le arăt poze, dar Edy sărea spre mine să ma ciupească şi striga CIOC, le-am zis că dacă mai fac glume de-astea eu nu mai stau cu ei. Nu s-a filmat când au aruncat cu pietre şi creangă în mine, m-am dus la Poliţia Locală.
https://youtu.be/BV4UG0Sn9g8 copii luaţi la întrebări de poliţişti.

Videouri iulie 2023

2 iulie
https://www.teoalida.ro/derbedei/Edy-2023-07-02.png Edy mă întreabă dacă îi primesc în casă (ca să CE? I-am zis că nu-I dau voie), îmi cere să ies în balcon, apoi aud interfonul, pe 6 iulie iar mă întreabă dacă poate veni la mine acasă.

7 iulie
https://youtu.be/ryFvd4MipsM
ora 21:11:15 vedeţi un băiat cu bluză albă şi cel cu bluză neagră sună la interfon şi fuge fix când Florin de la ap 14 intra în bloc, care nu se ia de el deşi şi el îmi spune că e deranjat de derbedeii care strigă la mine sau sună ca să mă enerveze.
ora 21:13:17 acelaşi băiat strigă Teoalidaa şi sună la interfon
ora 21:32:50 strigă Teoalidaaa

8 iulie
https://youtu.be/Oku9U1ZpGqw
ora 15:12:15 un băiat sună la interfon, alţi 4 pe alee, cineva strigă „să-mi bag P în Teoalida”

10 iulie
https://youtu.be/pkVisQ8zYfY
ora 21:43:45 se aud derbedei urlănd Teoalidaaa, pulaaa, dar nu erau în raza camerei

23 iulie
https://youtu.be/uRRPwZazkME Ady mă arată cu degetul, lui Elisei. Oare de ce?
https://youtu.be/JW4Ona8Ls50 sună la interfon şi strigă, nu se vede cine

Videouri august 2023

2 august
https://youtu.be/rOwDsshJeEU câtiva băieţi se uită la mine, după 1:40 urlă fără a spune vreun cuvânt

13 august
https://youtu.be/M1kyCMSSJIE sună la interfon Maya, se ascunde sub pom, la 0:35 e vizibilă, îmi face cu mâna. Fata asta ce vrea? Alţi copii strigă dar nu se înţelege.
https://youtu.be/MK1e6Re-rII sună la interfon Galeş cu Ady (galben), Mario (negru) e vizibil doar în secunda 3

15 august
https://youtu.be/44rga8zEECI sună la interfon Maya
https://youtu.be/TOGjgGDJ7tA sună la interfon Maya
https://youtu.be/7k9zR8EdMIs strig la ei „care e motivul pentru care faci asta?”, strigă şi ei la mine, sper să iasă vecinii la balcoane să vadă şi ei cu m-au disperat copiii ăstia.
https://youtu.be/0gLYpoSPI0Q vorbesc cu 5 băieţi, aceştia m-au contactat ulterior pe instagram şi mi-au zis că le pare rău pentru ce păţesc din cauza celorlalţi.

17 august
https://youtu.be/vMmIf1D6eUg 5 copii se uită la mine, unul strigă „bag p în rasa ta”
https://youtu.be/XZ4ipIceK5o 5 copii

22 august
https://youtu.be/TgD7ALfEeqE sună la interfon Maya, Patty o însoţeşte, strig la Maya, probabil s-a speriat că ştiu cum o cheamă sau că o fac vedetă pe YouTube şi nu am mai văzut-o sunând la interfon.

23 august
https://youtu.be/DELETED
14:22:45 aud interfonul, am crezut că e iubita mea dar nu am văzut pe nimeni
14:26:35 iar aud interfonul, strig la el, iese în balcon Mihai Anastasiu cu promisiunile lui de 3 ani de a pune camere video în bloc, 10 minute mă auziţi vorbind cu el şi cu muncitorii care spărgeau parcarea din spate, să ştie şi ei cum copii de 14 ani mă disperă cu strigăte şi interfon
https://youtu.be/DELETED
14:43:45 când nu mai m-a auzit, idiotul a revenit să sune iar la interfon, întâmplător eram în balcon şi l-am filmat
14:49:20 iubita mea sună la interfon şi mă găseşte supărat şi răguşit
https://youtu.be/pAmQ_3gr1Mo filmare cu Canon de la apelul 14:43:45, Galeş era idiotul
https://youtu.be/ghOiuDGobsc aceşti 2 copii aruncau cu obiecte (incluzând sticle de detergent) de la balcon în maşinile care treceau pe stradă, din blocul 9E etaj 7 faţă-stânga. Un obiect a căzut pe Dacia Sandero PH 53 XGX caruia i-a pornit alarma. Să anunţ POLIŢIA şi părinţii să fie informaţi înainte să producă alte pagube.

2023-08-23 copii arunca cu obiecte de la balcon 1.jpg2023-08-23 copii arunca cu obiecte de la balcon 7-.jpg2023-08-23 copii arunca cu obiecte de la balcon 5.jpg

24 august
https://youtu.be/U2dOwD3Awlk strigă la mine la ora 22:20, iau camera, văd un copil care probabil a sunat la interfon (la număr greşit?) că nu aud interfonul

25 august
https://youtu.be/X3eASxLbbRo au sunat la interfon şi când au trecut strada I-am filmat: (se aude şi vocea iubitei mele „fă-le o poză”)

26 august
https://youtu.be/2TA-dzTwl70 nu eram acasă, au sunat de 2 ori la interfon la ora 13:55:10 şi 13:57:15

30 august
https://youtu.be/MZjZiMiCu4o copiii s-au adunat în faţa blocului meu să facă gălăgie
https://youtu.be/st6lpwbM0WU … şi să transmită gălăgia LIVE pe Instagram

31 august
https://youtu.be/9QOyzleVCw0
https://youtu.be/JLVx_T_OsaI doar gălăgie

31 august
Timp de 30 minute auzeam copii strigând Teoalidaaa, nu mi-am dat seama de unde strigă până mi-au băgat laserul verde în ochi: din balconul 9E de unde pe 23 august aruncau obiecte în maşini, am contraatacat cu laserul meu roşu şi atunci s-au băgat in casă şi nu mai m-au deranjat.

Videouri septembrie 2023

3 septembrie
Copiii mi-au dat mesaje să ies afară, le-am zis că sunt la AFI Palace Braşov, ei spuneau că vin şi ei la AFI Palace, le-am dat apel video să vadă idioţii Tâmpa în fundal că nu sunt în Ploieşti. Edy spunea că în 30 minute va fi la blocul meu şi va suna la interfon să ies afară. Cum să ajung în 30 minute de la 120 km depărtare? La 23:00 am ajuns acasă. M-am uitat pe camera video din apartament şi NU a sunat interfonul toată ziua.

7 septembrie
https://youtu.be/pGGWZWbg3FA
ora 18:59:10 vedeţi 8 băieţi pe alee, unul sună la interfon şi fug toţi
https://youtu.be/KuBt8i6XCZg
ora 19:02:50 2 băieţi revin, sună la interfon şi fug
ora 19:03:38 1 băiat revine şi sună iar
https://youtu.be/sjUKS_sVMtE
ora 22:47 2 băieţi se pişă în faţa blocului

11 septembrie
https://youtu.be/nTP_aNqmAss
ora 21:05:00-21:05:40 pe filmare se văd 14 băieţi trecănd spre spatele blocului
ora 21:06:05 unul se întoarce, sună la interfon, se aud 2 voci strigând Teoalidaa

13 septembrie
https://youtu.be/tB1tKTlFDb8
ora 17:30:35 (ultimele secunde ale videoului) se uită în sus să se asigure că nu îl văd, sună la interfon şi fuge, îmi dădea într-una apeluri pe instagram
ora 19:00:35 iar se uită, sună şi fuge

14 septembrie
ora 14:33:50 sună la interfon Ştefan cu Edy (camera video era în casă)
https://youtu.be/9KmKChGWIvg
ora 19:00:30 Edy îmi dă apel video pe instagram, fix atunci aud interfonul, suspectam că a sunat tocmai Edy, apoi uitându-mă pe cameră am văzut un băiat cu bluză roşie cu V pe spate.
https://www.teoalida.ro/derbedei/Rares-Stefan-2023-09-14.png dezvăluie că la 14:33 a sunat Ştefan cu Edy iar la 19:00 Mario a fost pus de Edy să sune special în timpul apelului

15 septembrie
https://www.teoalida.ro/derbedei/Edy-2023-09-14.png Edy iar mă cheamă afară, pe motiv că a găsit o fată care vrea să îmi trimită poze, sau că l-a găsit pe băiatul cu V pe spate. Am ieşit la ei, îmi poate trimite poze pe instagram. I-am zis că mă voi duce la Profi şi NU voi spune la nimeni ora, el mă ameninţă că va sta toată ziua în faţa blocului meu. Am ieşit în balcon că claxonau maşinile şi unul din ei mi-a făcut poze (după ce el mă certa că fac poze fără acordul lui).

26 septembrie
https://youtu.be/Z6KskaMJUec urlau în faţa blocului (nu am apucat să filmez) dar I-am filmat când au trecut strada şi s-au urcat în autobuz: Darius Mihai, Doncila Doris, Gabi, Elisei, Maya, Patty.

29 septembrie
https://youtu.be/u3v3R9StrWQ
ora 20:48:21 trec băieţii, fără să sune

Videouri octombrie 2023

8 octombrie
https://youtu.be/CtYCL5qkwLk arată cu degetul, se ascund după chioşc şi în Profi
https://youtu.be/yXUzk-Jvq4o ora 16:58:32 băieţii strigă Teoalidaaa şi aleargă prin fata blocului.
https://youtu.be/aMLV4jOEt-0 acelaşi moment, filmat cu Canon să le vedeţi faţa
https://youtu.be/R9i19Bgm-zQ video filmat de Cosmin Eric care i-a prins pe derbedei sunând la interfon: Rareş, Edy, Mario, Luca.

11 octombrie
https://youtu.be/CIy6brxw1Yw ora 16:27:55 Ady sună la interfon şi strigă Teoalidaaa, ora 16:37:00 Ady sună iar şi strigă Teoalidaaa, însoţit (probabil) de Edy
https://youtu.be/AIBbdNPY-YY ora 16:42:30 Ady sună iar, însoţit (probabil) de Edy

13 octombrie
https://youtu.be/46400crgM34
ora 18:06:03 copii striga Teoalidaaa
https://youtu.be/A3CFMG5UvCs
ora 19:00:23 sună la interfon şi fuge
ora 19:02:52 sună la interfon şi fuge
ora 19:07:07 sună la interfon şi fuge, strig la el „geacă neagră, fes alb, ai fost filmat”
ora 19:10:05 strigă Teoalidaaa (nu se vede cine)

18 octombrie
https://youtu.be/pSW-k4pEBH8 sună la interfon Ady, printre frunze se vede Edy cu galben.

19 octombrie
Rareş m-a anunţat „Ady a plecat de la şcoală, va suna la interfon”
https://youtu.be/2_iiBoRjYmg
ora 14:49:45 Ady mă salută, m-a văzut în balcon cu camera foto, a renunţat să sune la interfon ca să pară băiat bun. Uite şi videoul filmat cu Canon https://youtu.be/PfSbgTAt0-4
ora 14:52:40 Ady trece iar şi se uită dacă mai sunt în balcon, nu mai eram eu cu Canon dar camera de supraveghere funcţiona…
ora 14:56:15 Ady sună la interfon şi strigă
https://youtu.be/tRhbLRe729c
ora 15:40:30 Ady sună la interfon, alt băiat îl însoţeşte (ultimele 15 secunde din video)
https://youtu.be/M3hdoAExj3o
ora 15:59:10 Ady suna la interfon, alt băiat îl însoţeşte

20 octombrie
https://youtu.be/PwVSa1fwejc @vlad_simion._ sună la interfon
https://youtu.be/BvCXjVGLBM8 @vlad_simion._ iar sună la interfon, însoţit de @stefann.154 cu geacă roşie

21 octombrie
La ora 12:20 am văzut-o pe menajeră venind pe alee, a sunat la interfon, i-am deschis, după 2 minute sună a doua oară, apoi a treia oară, strig de la balcon „ţi-am deschis, nu poţi intra?” între interfonul 2 şi 3 mi-a dat Edy mesaj „că a vazut un baiat sunând la interfon”. Menajera intră în casă, o întreb care a fost problema de a sunat de 3 ori la interfon, ea zice că a sunat doar 1 dată, apoi văd mesajul lui Edy şi mi-am dat seama că 2 din 3 apeluri erau ale derbedeilor. După 15 minute a sunat a 4-a oară, din cauza menajerei nu am stat în balcon să văd cine e idiotul.
https://www.teoalida.ro/derbedei/Rares-Stefan-2023-10-22.png mi-a confirmat că Ady cu Edy sunase la interfon.

Spre seară au continuat să mă deranjeze:
https://youtu.be/H1nDVnWzxf8
ora 18:36 derbedeu cu ghiozdan albastru, un domn iese din bloc şi se duce în spatele blocului după derbedei, apoi în faţa blocului
https://youtu.be/blTFywc8RRE
ora 18:52 derbedeii au revenit şi strigă
ora 18:54:09 strigă Teoalida
ora 18:54:20 unul sună la interfon şi fuge
https://youtu.be/5tbhz7kGDSs
ora 18:56:50 iar sună la interfon şi fuge
https://youtu.be/vsbuaXn2ve4
ora 20:06:20 4 băieţi pe alee, ultimul (Galeş) sună la interfon şi fuge. Ceilalţi sunt Ştefan şi Vlad Simion

22 octombrie
https://youtu.be/lrhlUjUhmB8 ora 16:12:10 vedeţi 3 băieţi, primul (Ady) se repede la interfon şi mai şi strigă Teoalidaaa
https://youtu.be/jDu_1WfiZ7c ora 18:49:05 un necunoscut strigă Teoalidaaa şi după 10 secunde sună la interfon şi fuge

24 octombrie
ziua au sunat de 2 ori, nu am filmat
https://youtu.be/ZfuVB_iXwZo
ora 19:00:10 sună la interfon
ora 19:17:45 strigă Teoalida şi sună la interfon, vedeţi pe Edy, Eric Cosmin şi Gabriel Antonio

26 octombrie
https://youtu.be/0AO3GgoIbfw ora 15:59 strigă Teoalidaaa şi aruncă castane spre balcon
https://youtu.be/6RQ-7b8Q2NE ora 16:27:00 vedeţi 3 băieţi, unul sună la interfon, fix atunci Edy îmi dă mesaj cică a văzut 2 băieţi sunând la interfon

27 octombrie
https://youtu.be/ziGN0iQOU6Q
ora 20:00:45 vedeţi 3 băieţi: Edy, Mario, şi @stefann.154, ultimul sună la interfon şi fuge + strigă Teoalidaaa
ora 20:12:10 @stefann.154 revine, sună la interfon şi fuge + urlă

29 octombrie
https://youtu.be/ZhniRuSb0qQ ora 18:34 sună la interfon
https://youtu.be/quKZ0w_ZUhY ora 18:52:20 2 băieţi se aproprie de uşă şi sună la interfon

30 octombrie
https://youtu.be/24mkwpxc3QI ora 19:30:20 vedeţi 4 băieţi, ultimul sună interfon şi strigă Teoalidaaa
https://youtu.be/aoteLR1EeRc ora 20:15:25 un băiat revine, sună la interfon şi fuge
21:21 urlă Teoalidaaa

Derbedeii continuă să sune la interfon şi urle la mine şi în noiembrie, dar datorită frigului nu am mai ţinut uşa de la balcon deschisă pentru a alimenta camera. Oricum cred că sunt destule dovezi pentru a fi sancţionaţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *