Sari la conținut

Adelina client dubios (2022-08-23)

Dacă cineva înţelege ce vrea clienta, sau dacă ştie la ce firmă lucrează, să-mi spună, vreau să vorbesc cu altcineva din firma ei care e capabil să explice cum îi pot ajuta.

Primesc (prea) multe oferte de colaborare, mai mult sau mai puţin serioase, inclusiv unele care nu au legătură cu domeniul meu de activitate, aşa că sunt nevoit să ALEG PE CELE MAI BUNE.

Am primit cerere de prietenie de la https://www.facebook.com/profile.php?id=100017714910273 (nume Ade Addutsa la momentul respectiv, ulterior schimbat în Adelina Ioana), spune că e de la o „companie de inspectii tehnice imobiliare„, e interesată de munca mea, propune colaborare, are nevoie de „datele pe care le am eu” (care din ele?), i-am răspuns că poate cumpăra datele şi i-am cerut detalii în ce constă colaborarea, clienta refuză să dea detalii, în schimb mi-a cerut să ne vedem în Ploieşti, mi-a cerut numărul de telefon, i l-am dat (NU m-a sunat), mi-a cerut un preţ estimativ (la ce? întâi se discută detaliile proiectului şi apoi se negociază preţul!) i-am răspuns la toate întrebările, şi tot ea mă acuză că aş fi neserios şi va transmite asta superiorilor.

Am făcut grup cu clienta şi Iuliana (ea inginer, soţul arhitect) în caz că are nevoie de inspecţii tehnice, clienta a ieşit de pe grup fără să ne răspundă. Eram bolnav, nu am ieşit din casă o săptămână, iar când mi-am revenit cu sănătatea, clienta nu a mai dat SEEN.

Recomand tuturor să mă contacteze prin LiveChat din colţul din dreapta-jos al site-ului, programul LiveChat îmi arată paginile vizualizate şi astfel ştiu despre ce vorbiţi să vă răspund corect. Probabil Addutsa a deschis o singură pagină şi m-a contactat prin Facebook şi se aştepta să ghicesc despre ce vorbeşte, FĂRĂ să ştie că site-ul meu are sute de pagini, eu şi echipa mea oferim o gamă largă de servicii.

Mai exact, sunt autorul a peste 100 baze de date imobiliare, geografie, maşini, produse electronice, şi altele, oricine poate face plata cu PayPal sau card şi primi datele automat pe email fără a fi necesar să fiu eu online. Dacă vrea alt serviciu să spună, din moment ce întreba dacă închei contracte de colaborare, presupun că vrea să prestez un serviciu (doar) pentru firma ei, ceea ce contravine intereselor mele de a lucra DOAR la proiecte utile unui număr mare de oameni (scrise aici https://www.teoalida.ro/despre-mine/#servicii) dar o pot pune în legătură cu altcineva din echipa mea care oferă astfel de servicii (am 5 arhitecţi şi 2 programatori).

Îmi pare rău că n-am întrebat-o de la început numele companiei şi adresa sediului, chiar dacă nu mă duceam. Un client serios spune din primul mesaj ce proiect / serviciu vrea. Addutsa este posibil să fie o glumă, sau un angajat / intermediar prost instruit care nu ştie ce vrea compania.

I-am zis că ne putem întâlni DUPĂ ce mă asigur că putem colabora, să evit dezamăgirea reciprocă în caz că solicită un serviciu pe care nu îl pot oferi, sau plăteşte prea puţin.

Am postat şi pe Facebook şi am primit o mulţime de comentarii critice la adresa doamnei care voia să îmi fie client.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *