Sari la conținut

Plângere derbedei 2022

27 martie 2022: copiii mă strigă de la 100 metri şi aruncă cu pietre fără ca eu să îi bag în seamă

Veneam din oraş către casă, pe pod, când aud copii strigând TEOALIDA. Nu ştiam cine mă strigă aşa că am pornit filmarea: https://youtu.be/e0L3GrIp9cg când ajung în dreptul parcului, copiii urlă să plec şi aruncă cu pietre în mine (sunt unii din copiii pe care i-a identificat echipajul de poliţie pe 20 aprilie). Tudor care mi-e prieten de 6 ani şi îi cunosc părintii, mă ameninţă că îl sună pe tatăl lui… ca să CE?

Copiii susţin că eu nu îi las în pace dar videoul dovedeşte contrariul: EI încep să urle la mine imediat ce mă văd de la 100 metri distantă, fără ca eu să îi bag în seamă. Probabil au auzit de la alţi copii că eu aş fi un boschetar de care să îşi bată joc, habar n-au de activităţile mele profesionale, cât de OCUPAT sunt, sau cred că dacă ies din casă, ies la copii, etc.

De ce nu mi-am continuat drumul pe pod şi am coborât la copii din parc? Ca să am DOVEZI VIDEO cât mai clare pentru identificarea agresorilor.

De ce nu am plecat din parc când Tudor mi-a cerut asta? Ca să le dau o LECŢIE copiilor cum să se poarte cu mine. În caz contrar risc să fiu atacat de fiecare dată când trec pe lângă parcul de joacă pentru copii mergând către gară pentru a lua trenul şi merge la un interviu la Bucureşti, etc.

10 minute după acest incident eram la Secţia 4 Poliţie, am arătat video doamnei dispecer care mi-a zis că trimite un echipaj să verifice şi eu să mă duc acasă, n-a stat să îi explic până la capăt… nu cred că a trimis.

M-am întors în Barieră, povestea se repetă: https://youtu.be/cLyf5xhDUbU în secunda 25 eram la 50 metri de ei şi când au început să strige „pleacă”, în secunda 55 ajung la ei şi îi intreb ce problemă au cu mine, cei care aruncă cu pietre plecaseră şi cei rămaşi în parc au acceptat să port o discuţie cu ei.

30 minute mai târziu, am văzut noul parc de joacă construit pe strada industriei şi o maşină Poliţia Locală care îl păzea. Le-am arătat lor videourile, şi mi-au zis să iau legătura cu Secţia 4. Dar tocmai de acolo veneam. M-au sfătuit să merg mai des la secţie să mă cunoască dispecerii, aşa că pe 29 martie am fost iar la secţie, dispecerul care era atunci era complet neinteresat de situaţia mea, nu voia să se uite pe telefon să vadă comportamentul copiilor când mă văd, ca să trimită un echipaj când îi sun, dar el m-a dat afară din secţie!

După ce mi-au zis să plec acasă, 2 copii sună la interfon să mă cheme afară (ca să CE?)

Am făcut rost de video https://youtu.be/OcFi3yT7ZYk cei 2 sunt Darius şi Andrei dar pretinde că e Tudor şi „îi e dor de mine” (ştiu că mie îmi place de Tudor, dar mă cred prost să nu-i recunosc vocea?), NU am mai ieşit afară, că dacă ieşeam, tot circul o lua de la capăt!

NU EZIT SĂ SUN LA POLIŢIE ori de câte ori văd copii care urlă la mine, sună la interfon fără motiv sau aruncă cu obiecte spre mine!

Niste retardaţi care nu ştiu cine sunt eu, habar n-au de activităţile mele profesionale, cât de ocupat sunt şi cred că toată viaţa mea se rezumă la a veni în parcul de copii, unii cred că sunt un boschetar de care îşi pot bate joc. Rog toată lumea să citească www.teoalida.ro/despre-mine înainte să mă mai abordeze. Dacă vreţi să ies afară cu voi, sau dacă vreţi să mă vizitaţi acasă, daţi mesaj pe Facebook / Instagram, puteţi veni DOAR cu confirmarea mea că nu sunt ocupat. Nu mai sunaţi la interfon!

În vara 2021 am început să fiu din nou deranjat la interfon, iar cartierul deranjat de urlete adresate mie. Problemele continuă şi în 2022… din cauză că Albert nu a fost încă prins şi amendat de poliţie, şi continuă să mintă derbedei, să îi provoace să vină la blocul meu să deranjeze liniştea publică şi să mă acuze de crimă.

14 aprilie 2022

https://youtu.be/4WiBlmmusfU sună la interfon (nu răspund) şi strigă la mine din stradă „primesţi cu colindu?”, de obicei se ascund sub pomi, sa nu stiu cine sunt, dar la secunda 38 urla „criminalule tu ai omorat-o p-aia” asa mi-am dat seama ca sunt EI.

https://youtu.be/5lupsp4CSPE aici se vad foarte clar fetele lor (degeaba s-au indepartat ca am camera cu zoom 65x). Va rog mult PRINDETI-I

20 Aprilie 2022: eu cu poliţia am prins 7 derbedei

Am coborât să plătesc întreţinerea, doamna Paula arăta administratorei pozele cu uşa murdară de ouă, am ieşit din bloc (am uitat să pornesc camera) 6 băieţi mergeau pe trotuar, 4 s-au băgat în scara blocului 5A, unul a strigat „criminalule tu ai omorât-o p-aia” am intrat în bloc şi cerut lui Paula să vină cu mine după derbedei. Ea a zis să NU MERG după ei, Mihai Anastasiu (fostul preşedinte) ieşea din bloc şi mi-a zis SĂ MERG după derbedei, dar în prima fimare nu am prins pe nimeni: https://youtu.be/KNhlF6EI5fw

Am mers şi i-am prins, când am văzut copii am pornit filmarea şi băgat telefonul în buzunar: https://youtu.be/Ejn6WkNVTM0 fără ca eu să îi bag în seamă, copiii au început să strige „PLEACĂ!”, eu încercam să port o discuţie civilizată cu ei, dar ei mă scuipau şi aruncau cu pietre. Tudor zice că îl sună pe tatăl lui, am scos telefonul din buzunar şi I-am întrebat dacă vrea să-l sun EU (am numărul), aşa vedeţi pe video 8 băieţi, la 5:39 cel negru cu glugă şi adidaşi cu dungă roşie aruncă o sticlă spre mine, lovind o maşină. La 6:24 mă îndepărtez de ei, unul aruncă o piatră în mine. La 6:58 întreb cine a dat cu ouă în balconul meu, unul răspunde că ar fi dat „Marius Dascălu Vlad”. La 7:17 cel negru vine spre mine, mă înjură şi sare la bătaie, am strigat cât am putut de tare şi au luat-o la fugă iar eu m-am ascuns la uşa blocului 3E şi am sunat la secţia 4.

A venit patrula în parc, le-am arătat filmarea cu cei 8 băieţi, au zis că îi caută spre Mimiu, dar eu i-am văzut jucând fotbal în parcarea dintre blocurile 12 şi 13, am sunat iar la secţie şi aşa aţi trimis patrula fix la ei… FELICITĂRI. Video cu patrula şi copiii: https://youtu.be/niVukzU9SZo

Am trecut prin faţa blocului 12F, erau 4 băieţi şi 2 fete, unul din băieţi m-a strigat să stăm de vorbă, dar mă grăbeam să merg spre poliţie, după aia m-am întors la ei: cel cu haine albe mă ştia şi le-a spus tuturor că ăsta-i Teoalida care se ocupă cu proiecte de arhitectură, nimic grav în videoul ăsta (exceptând ca Faby Adrian (cel cu roz) îmi făcea propuneri sexuale): https://youtu.be/RaCP4EM_h7A

DAR… cel cu haine negre a început să mă acuze că „eu as fi împins-o” pe femeia care s-a aruncat de la etajul 8. Le explic că nu o cunoşteam pe femeie, eram acasă când lumea a început să strige în faţă blocului, am ieşit afară şi am făcut poze pe care le-am dat la Observatorul Prahovean şi postat pe Facebook… dar el continuă să mă acuze de CRIMĂ: https://youtu.be/nko8CZQQv3U

Ajuns acasă, observ că cel cu haine negre e acelaşi băiat din videourile postate aici https://www.facebook.com/groups/municipiulploiesti/posts/2707025152898275 care suna la interfon şi urla să audă tot cartierul „Teoalida criminalule tu ai omorât-o p-aia” seară de seară în toamna 2020 şi ocazional în 2021.

2022 – copii idioţi sună la interfon de câteva ori pe zi şi mă cheamă afară

ÎMI PLACE să mă joc cu copii în parc atunci când sunt LIBER.
NU-MI PLACE să fiu deranjat de copii când sunt acasă OCUPAT,
sunându-mă la interfon sau urlând în faţa blocului să ies afară.

Am mulţi fani în grupul 12-18 ani, unii au venit în vizită şi ne-am jucat la calculator, alţii sunau la interfon să mă cheme să ne jucăm fotbal în parc.

DAR… apartamentul meu este şi locul de muncă, majoritatea timpului stau la calculator şi răspund la mesajele clienţilor sau fac proiectele pe care aceştia mă plătesc. Fortându-mă să plec de la calculator, nu mai pot răspunde la clienţi şi risc să pierd $$.

Copiii pe care îi fac de RUŞINE aici nu vin în vizită şi nici nu vor să ne jucăm. Pur şi simplu vor să mă DERANJEZE. Indiferent dacă opresc interfonul sau mă fac că nu aud, ei continuă să sune de câteva ori pe zi la interfon şi fug înainte de a le putea deschide. Sunt 2 grupuri, unii de 16-18 ani care atunci când sună la interfon mai şi scandează „Teoalida criminalule tu ai omorât-o pe aia” (calomnie + tulburarea liniştii publice în cartier), iar alţi de 12-14 ani care strigă să ies afară, şi dacă ies, din nou fug de mine.

Întreg cartierul e terorizat cu urlete la adresa mea. Ţinând cont că serviciile pe care le ofer îmi aduc 50 euro/oră muncită, am avut pagube de câteva mii de euro datorită timpului petrecut filmând derbedei şi făcând plângeri la poliţie pentru a restabili liniştea.

Vă aduc la cunoştiinţă că riscaţi amendă pentru tulburarea liniştii publice plus închisoare 3 luni – 1 an conform Art. 206 (ameninţări) şi Art. 208 (hărţuire) din Codul Penal.

Toate persoanele care vor să vorbească cu mine sau să ne întâlnim, sunt rugate să mă contacteze prin Facebook sau Instagram pentru a stabili ziua şi ora la care să ne întâlnim.

Vecinii sunau şi ei de 1-2 ori pe lună când nu aveau cartela, le-am zis vecinilor să sune la alţii că eu NU MAI AM CHEF să întrerup munca de 5 ori pe zi să văd cine sună, că 99% sunt „prank calls” până mă ridic de la calculator, derbedeii s-au făcut nevăzuţi.

Vă prezint câteva videori în care eram în balcon în momentul când au sunat, doar aşa i-am prins pe filmare:

19 august:
https://youtu.be/YI0QJ_sYMHM observaţi un băiat cu bluza verde, sună la interfon şi îmi strigă numele
https://youtu.be/f2QxN4Vk4eE iar au sunat, dar nu i-am prins pe filmare
https://youtu.be/0ajnTJECr6A aici se văd bine cei 3 băieţi care sună la interfon

8 septembrie:
https://youtu.be/2PmMb-VrZEU au sunat la interfon şi au fugit
https://youtu.be/0WoZZi4oZMI observati 2 băieţi cu bluză albă au sunat la interfon

12 septembrie:
https://youtu.be/XvmKK0QpJuQ observaţi 2 băieţi sună la interfon şi fug
https://youtu.be/tr2vQ_3IfGA aceiaşi băieţi, aici se văd bine

14 septembrie:
https://youtu.be/qlDTNw7-_lY iar au sunat, dar nu i-am prins pe filmare

25 septembrie:
Am hotărât pe Instagram cu Edi să ieşim la 15:00, eu am ieşit la 14:30 dar nu am văzut copii până am venit acasă la 17:30 şi am început MUNCA.

La 19:15 aud interfonul, ies în balcon: https://www.youtube.com/embed/PraSW2mWLko la 0:25-2:20 se observă 3 copii care strigă să ies afară (după ce au sunat la interfon). Apoi văd că tocmai mă sunase Edi pe Instagram „sunt la tine la bloc, hai afară”.

OK, am ieşit afară, dar copiii fugiseră. Mă mai plimb pe lângă bloc cu filmarea pornită: https://youtu.be/iU3144sLbDs
2:30 eram în faţa blocului când îi văd pe cei 3 iar la interfon, ei mă văd şi fug, eu îi alerg şi strig la ei
3:05 prind pe unul care mi-a zis că ar fi Alex, dar că altul Lupu a sunat la interfon
5:38 îi explic că acasă e locul meu de muncă şi nu vreau să fiu deranjat şi chemat afară
10:50 apar alţi 2 băieţi, nu stiu dacă sunt din aceeaşi gaşcă

Se pare că prin acţiunea mea, i-am speriat suficient de tare pe Alex şi gaşca de 12 ani, fiindcă aceştia nu mai m-au deranjat la interfon, dar ceilalţi de 16-18 ani continuă să mă sune şi urle.

1 octombrie:
Am auzit interfonul sunând de 8 ori, de 5 ori la ora 13-15 şi încă 3 ori la 20-21… nu am răspuns, nu am ieşit în balcon să văd cine sună, să creadă că nu sunt acasă. Dar IDIOŢII continuau să sune + urle „criminalule” ca disperaţii.

2 octombrie:
Dominic (nu îl aveam la prieteni) mă sună pe Facebook când eram afară, să îmi ceară ajutor că a fost ameninţat cu bătaia (mi-a dat poza agresorului) mă cheamă la fântână, apoi în parcul de la pod, am întrebat copiii din parc dacă l-au văzut pe Dominic sau pe cel din poză, mi-au confirmat că cel din poză i-a dat o palmă lui Dominic. Dominic continua să mă cheme în parc (deşi eram deja în parc) iar el nu era, apoi mi-a dat BLOCK.

A urmat o discuţie pe Instagram, Edi mă acuza că nu răspund pe Instagram (deşi răspundeam zilnic), dacă nu răspund imediat înseamnă că sunt OCUPAT (d-asta mă deranjezi la interfon?). Edi spune că nu vine la mine că l-am filmat (scuze dar datorită unor idioţi sunt nevoit să filmez TOATE persoanele suspecte care sună la interfon, apoi şterg videourile în care nu am surprins infracţiuni), Tudor spune să nu mai caute scuze că şi ei au fost să mă sune. Noku spune că Dominic şi Patrick erau implicaţi, şi dădeau vina unii pe alţii. Dominic a fost provocat de Luca să mă enerveze, punându-mă pe drumuri degeaba.

Ei îmi cereau videourile. Pe 15 octombrie i-am întrebat dacă vine cineva afară să le arăt videourile, a venit în faţa blocului Edi cu bicicleta şi Rareş Ştefan cu trotineta, NU au mai sunat la interfon, am ieşit afară şi ne-am jucat în parc… aşa a fost prima întâlnire „programată”, sper că s-au convins copiii că sunt un om PAŞNIC atunci când mi se cere să vin afară prin Instagram şi nu prin deranj la interfon + urlete în faţa blocului.

Aşa am afla că Edi, Alex, Luca sunt una şi aceeaşi persoană.

2 Octombrie 2022 – m-au chemat afară derbedeii, am chemat şi eu POLIŢIA

Duminică 2 Octombrie am ieşit afară la 17:00 şi revenit acasă la 20:00, aşa că nu ştiu de câte ori au sunat la interfon, dar la 5 minute după ce am ajuns acasă, am auzit interfonul. Am coborât cu intenţia să stau la pândă, nu am apucat să ajung jos, când eram la etajul 1 i-am văzut pe cei 3 derbedei la interfon şi imediat au fugit.

Ies din bloc cu filmarea pornită, mă duc după ei să îi intreb cine e idiotul care sună la interfon şi de ce, ei se prefac că nu ştiu cine sună (deşi i-am văzut sunând).
1:14 le arăt videoul de sâmbătă seară, în care se aude interfonul şi băieţi urlând „să-ţi dau la muie Teoalida”.
2:00 cei 3 scot telefoanele să filmeze „interviul”.
2:25 mă acuză că am aruncat cu ouă de la balcon după copii. Nu am aruncat eu nici un ou, dar cineva (probabil chiar ei) au aruncat cu ouă în balconul meu, în balconul preşedintelui (sub mine) şi în uşa blocului (poze).
2:45 mă acuză că am omorât-o pe femeia care s-a sinucis în 2019 aruncându-se de la etajul 8 din blocul 5B.
4:45 am intrat pe site-ul meu şi am pus telefonul meu în faţa telefonului lor, în speranţa că cei care văd filmarea lor vor vedea şi ocupaţiile mele profesionale.
5:40 băieţii zic „stai să-ţi fac o poză” iar fata varsă o sticlă de Coca-Cola spre capul meu, apoi cade singură.
6:05 băiatul cu geaca roşie se preface că mă loveşte cu piciorul, apoi îmi cer să plec (să înţeleg că toată acţiunea lor, deranj zilnic la interfon + strigă din stradă să ies din casă, a fost ca să „producă” un video cum îşi bat joc de mine).
8:00 băieţii intră la agenţia Winner din bloc 9F iar eu sun la secţia 4 şi cer să trimită un echipaj la bloc 9F că am fost agresat de 1 fată şi 2 băieţi, unul cu geacă roşie (audioul se opreşte când intru pe apel).
11:00 fix când derbedeii ieşeau din agenţie, văd o maşină de poliţie trecând prinn faţa derbedeilor şi făcând dreapta spre Timken, am strigat după ei. Am crezut că a venit în urma apelului meu, poate m-am înselat. Poliţiştii mă ţineau de vorbă în spatele blocului în loc să mergem în faţa blocului să îi legitimeze pe derbedei, i-au lăsat să scape, le-am arătat telefonul murdar de suc şi videoul inclusiv momentul când fata a aruncat sucul, mi-a zis că îi voi căuta, nu îi poate amenda că m-au filmat dar îi poate amenda că m-au stropit cu suc.

OK, dar faceţi ceva să nu publice poze/video cu mine în scopuri denigrante, mai ales că mă filma de aproape să mi se vadă dinţii lipsă, şi cel mai important să înţeleagă că NU nu aveam nici o legătură cu acea femeie s-a sinucis, să înceteze cu acuzaţiile de CRIMĂ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *