Sari la conținut

Plângere derbedei 2020

Aceşti derbedei au terorizat cartierul Bariera Bucureşti seară de seară timp de 3 luni, urlând „criminalule” şi aruncând petarde inclusiv în blocuri, în ciuda numeroaselor apeluri la poliţie, a dat dovada de incompetenţă.De când a început şcoala în septembrie, în fiecare zi când nu plouă, în momente aleatorii între ora 20 şi 1 noaptea, locuitorii din Bariera Bucureşti sunt sculaţi din somn de urletele lor şi petarde aruncate inclusiv în blocuri.

Am amânat proiecte în valoare de mii de EURO, am pierdut 1 săptămână aranjând videourile şi scriind plângerea, pe 18 noiembrie am fost la Secţia 4 cu un stick USB cu peste 50 videouri. Până şi poliţiştii au fost şocaţi de cantitatea de bullying, dar mi-au zis că nu îi pot identifica prin videouri şi să sun la secţie în momentul când ei fac scandal ca să trimită un echipaj.

Asta am făcut, peste 10 apeluri la poliţie, în fiecare zi răspundea alt dispecer care habar n-are de plângerea mea, trebuia să îi re-explic de la capăt, unul mi-a răspuns penibil „domnule opriţi interfonu„, alt dispecer mi-a zis „veniţi mâine la secţie şi faceţi plângere” (făcusem deja). Doar de 4 ori a trimis un echipaj de poliţie care a ajuns după 10-15 minute, destul ca derbedeii să se împrăştie printre blocuri.

Peste câţi ani vom putea face APEL VIDEO către poliţie, ca dispecerul să vadă LIVE cine mă agresează şi să trimită patrula?

2 octombrie: https://youtu.be/3Ngfpv0yDpY derbedeii sună la interfon şi înjură „bag P*** în mă-ta, îti dau la M***, ai omorât-o p-aia”.

5 octombrie: https://youtu.be/6NYda2Zs1qA tot auzeam poc-poc în pereţi, am găsit în balcon câteva castane aruncate de derbedei, după care urlă din stradă către mine https://youtu.be/ywuI7-ga_8U

7 octombrie: https://youtu.be/j5YiLKGSd0Y iar au sunat la interfon şi aruncau cu castane, am sunat la Secţia 4 şi am chemat un echipaj, îi tineam de vorbă să nu plece până vine poliţia (care NU a venit): https://youtu.be/1bxJSSbznf0 David Nickolas a sunat iar la intefon, sper că au auzit şi cei din blocurile vecine că derbedeii mă enervează, să cheme şi ei poliţia. Pe zi am văzut zeci de castane în spaţiul verde de lângă bloc.

9 octombrie: https://youtu.be/fP_YjpH8QJ4 2 băieţi pe stradă, unul are laser verde pe care mi-l bagă în ochi. Am cumpărat şi eu laser roşu să contraatac.

10 octombrie: https://youtu.be/gLE0KpjRycc copiii urlă pe stradă „criminalule tu ai omorât-o p-aia”.

12 octombrie: https://youtu.be/ngTw1J8S2mo la ora 21 îmi bagă laserul în ochi şi urlă la mine să ies afară, DE CE?

15 octombrie: https://youtu.be/l7UjQCBXk-A e aproape de miezul nopţii când copiii urlă pe stradă „criminalule”.

24 octombrie: https://youtu.be/3r2l8gx5ENw e trecut de 1 noaptea când derbedeii sună la interfon şi urlă pe stradă „criminalule”.

28 octombrie: https://youtu.be/LsQtezqilYg nişte derbedei pe trotuarul opus urlă la mine în timp ce alt derbedeu sună la interfonul meu. https://youtu.be/soDJcW88Z04 derbedeii vor să vorbească cu mine, dar de ce urlă de peste stradă în loc să dea mesaj pe Facebook / Instagram? Unul spune că e Andrei Alexandru Păun iar altul ceva cu Dan. Îmi cere să arunc cu apă în idiotul care sună la interfon.

29 octombrie: https://youtu.be/pN-xuotWv7c cel mai relevant video, la 1 noaptea un derbedeu sună la interfon în timp ce alţii urlă de pe trotuarul opus „criminalule de ce ai omorât-o pe aia”, spre disperarea celor care dorm în blocul 9. Fiind trecut de ora 22 eu NU am mai strigat la ei.

8 noiembrie: https://youtu.be/dzt93-f6gh8 derbedeii sună la interfon şi simultan urlă încât deranjează TOT BLOCUL. Ce vor de la mine?

9 noiembrie: https://youtu.be/oJQft9AE9aA am sunat la secţia 4, ascultaţi după 1:35 cum urlă pe stradă, la 2:10 sună şi la interfon.

15 noiembrie: https://youtu.be/nAwuMhsfcZU suna la interfon https://youtu.be/VjpH30o-eYI urla din strada, apoi iar suna la interfon https://youtu.be/EPv_kWtqlRk

24 noiembrie: https://youtu.be/VWb1msgx5JY derbedeii sună la interfon şi urla „tu ai omorat-o pe femeia de la 7”.

28 noiembrie: https://youtu.be/RIObdrylpys derbedeii suna la interfon, de data asta răspund, să aud cum înjură „tu ai omorat-o p-aia, iesi afară f***** morţii mă-ţii”, se îndepărtează de bloc, trec strada dar continuă să urle „criminalule” https://youtu.be/R_h3QZ8qqtU între timp eu vorbeam pe WhatsApp cu poliţistul Ţintea, care era într-o maşină fără girofar şi mi-a zis că „i-a găsit pe unii” 3 ore mai târziu, un derbedeu s-a urcat în autobuz şi urla pe geam la mine https://youtu.be/tzUHS4B6b2Q

7 decembrie: https://youtu.be/1v-__7-xjJY copiii sună la interfon şi aruncă castane în balconul meu.

8 decembrie: https://youtu.be/mB_CmDgC0Vc iar sună la interfon şi înjură, chem poliţia, întâmplător patrula a venit când derbedeii reveniseră la blocul meu, am sunat iar la secţia 4 să le spun că derbedeii tocmai au dat colţul spre Timken. Probabil atunci i-a prins… că nu i-am mai văzut timp de 2 săptămâni.

După anul nou am găsit în cutia poştală un plic de la Secţia 4, semnat pe 30 noiembrie 2020, că persoanele reclamate au fost amendate. Liniştea cartierului a fost tulburată zilnic până pe 8 decembrie, deci pe cine a amendat pe <30 noiembrie?

Derbedeii au revenit din 24 decembrie, înarmaţi cu petarde.

28 decembrie: derbedeii au dat o petardă în faţa blocului meu https://youtu.be/N9vkS9M3UN4 după 2 ore au revenit, au intrat în bloc şi au dat o petardă pe casa scării la uşa mea, după care m-au sunat la interfon, aşa că am ieşit în balcon să îi înjur https://youtu.be/v7wzxeArh6Q (se vede pe video cum se grăbesc la interfon) şi am chemat poliţia.

29 decembrie: derbedeii sună la interfon https://youtu.be/U-j9xJPbqeg, după 20 minute sună iar https://youtu.be/NGqKG5-H188 Marin mă cheamă afară (ca să CE?).

3 ianuarie: https://youtu.be/eNZOLwv8y7s derbedeii sună la interfon şi strigă din stradă, strig la ei să îmi scrie pe Facebook şi Instagram ce naiba vor, ei mă înjură, la minutul 11:05 sun la Secţia 4, ca de obicei dispecerul habar n-are de plângerea mea şi pierd timpul re-explicând situaţia. Zincă, un prieten din blocul 6C căruia i-au aruncat petarde în balcon, a ieşit la ei, aflând facebookul unuia din ei (Marin Mrn, ~20 ani, însoţit de 2 tovarăşi minori). Zincă le-a explicat să înceteze cu bătaia de joc la adresa mea, că NU sunt criminal, pedofil, boschetar, etc, şi că i-am reclamat la poliţie. Le-a arătat Facebook-ul meu să vadă că sunt un om de afaceri cunoscut internaţional şi un screenshot al conversaţiei mele pe WhatsApp cu poliţistul Ţintea căruia i-am trimis poza cu Marin şi ceilalţi derbedei (derbedeii nu mă credeau în stare să vorbesc cu poliţia).

7 ianuarie: https://youtu.be/SwXguW-tBOE derbedei sună la interfon, strigă să ies afară şi aruncă cu bulgări de zăpadă în balconul meu.

Aflând Facebook-ul, alt prieten i-a cerut explicaţii, Marin îmi aduce acuzaţii nefondate şi are tupeul să mă ameninţe cu bătaia pe motiv că l-am udat (dar ce căuta el la blocul meu?) se scuză că „nu a fost el” dar după ce i se arată unul din videouri, recunoaşte că EL a sunat la interfonul meu. Ulterior i-am scris şi eu lui Marin, acesta a răspuns „să închidem subiectul că nu MAI are nici o treabă cu mine”, dar ce treabă ai avut idiotule, 3 luni m-ai disperat cu interfonul şi ai deranjat tot cartierul Barieră cu urlete?

Mulţimesc lui Zincă pentru restabilirea liniştii în cartier. Ruşine Poliţiei incompetente!

 

Lista derbedeilor principali care fac scandal seară de seară:
https://www.instagram.com/andrei_.728/
https://www.instagram.com/luigi_lgi___haz/
https://www.instagram.com/messi_remses2/

Alţi derbedei care fac scandal ocazional:
https://www.instagram.com/Eduard.manea/
https://www.facebook.com/traila.alexandru.14 ăsta e singurul de care am confirmarea că a fost amendat
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004696066660 (Marin Mrn)

https://www.instagram.com/ioaanaa.5
Ioana făcea LIVE strigând la mine „Toalida cum te numeşti pe instagram?” (nu mă găseşte că a auzit numele meu pronunţat incorect) şi a dat TAG la încă 3:
https://www.instagram.com/dariaaaa_08
https://www.instagram.com/leonard.moise13
https://www.instagram.com/saraaaaa_30

Conversaţia unui prieten cu Ioana, cerându-i explicaţii de ce deranjează un cartier întreg:

a

Conversaţie cu 2 vecini, care nu mai puteau dormi din cauza urletelor: Marius (bloc 9C) şi Cristi (bloc 9?) care mi-a scris prin Zendesk Chat pe site-ul meu, el a făcut screenshot

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *