Sari la conținut

Plângere derbedei 2019

Copii nebuni se ţin după mine oriunde mă duc

De când am ieşit din bloc, copiii s-au ţinut după mine şi m-au înjurat, la 0:10-0:30 Ghiţeanu (vecinul de la 2) le cere să mă lase în pace că face reclamaţie, la 1:39 zice cum i-au spart geamul de la balcon copiii care aruncau cu pietre înspre balconul meu, am intrat în „Cuptor cu lemne”, copiii intră după mine şi mă strigă la 2:05 după care la 3:00 ei zic să îi las în pace (eu nu-i las în pace? videoul dovedeşte contrariul), la 3:44 intervine un domn, la 4:14 mă acuză că violez ca „ăla din Caracal”, la 4:34 aruncă o piatră, plus înjurături pe tot parcursul videoului.

a

3 băieţi m-au atacat în faţa la Profi

Pe la 12:30 am ieşit afară cu camera foto pentru că bănuiam că e un accident la sensul giratoriu, fiindcă se mergea bară la bară pe sensul către Bucureşti. 6 băieţi erau pe băncile din faţa Oficiului Poştal din Bariera Bucureşti, au strigat „Teoalida ce faci? Vino să vorbim” şi „Fă-ne o poză”, un băiat s-a ridicat şi a zis că mi-o bagă în cur şi alte înjurii, le-am zis că dacă vorbesc urât nu mai stau cu voi, m-au alergat, unul mă filma cu telefonul fără acordul meu, altul mi-a dat cu pumnul în cap, altul mi-a dat cu piciorul, am intrat în magazinul PROFI cu intenţia de a suna la poliţie, ştiind că acolo sunt camere de supraveghere şi un paznic care mă poate proteja, dar exact paznicul m-a dat afară din magazin lăsându-mă în mâna agresorilor.


Înţeleg că nu e datoria lui să intervină la incidentele din afara magazinului, dar putea măcar să mă lase în magazin să sun la 112 (puteţi vedea pe filmare că i-am zis să sune la poliţie / vreau să sun poliţia). Am intrat în Catena şi am sunat la 112 la 13:02, poliţia venind în 10-15 minute timp în care băieţii au continuat să strige la mine să vin la ei să vorbim. GHINION, cu 2 minute înainte să vină poliţia, băietii au trecut strada către est şi s-au pierdut printre blocuri, m-am urcat în masina de poliţie să îi căutăm, fără succes, apoi m-au dus la secţia 4 pentru a scrie plângerea.

Din cauza poliţiei incompetente care s-a dus la adresa greşită să verifice camerele de supraveghere (Profi-ul de la Timken deşi eu am specificat că s-a întâmplat la Profi-ul de la sensul giratoriu). A fost nevoie de 4 drumuri la secţia 4, am pierdut 10 ore în total, ca să fie amendaţi cei 3 derbedei cu 500 lei pentru deranjarea liniştii publice, gardianul de la Profi fiind şi el amendat cu 100 lei că nu a intervenit şi nu a anunţat poliţia. Poliţistul m-a rugat să fac şi plângere penală pentru lovire şi santaj, dar asta ar fi însemnat alte deplasări şi eram prea ocupat. Deja din cauza acestui incident, nu am mai terminat un proiect la termen şi am pierdut 500 dolari.

Să sperăm că derbedeii se vor gândi mai bine înainte de a alege greşit persoana de care să facă mişto!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *