Biografie

Desi acesta e un site serios cu tinta profesionala, unii in special prietenii din cartier mi-au cerut sa scriu si o biografie. A fost postata initial pe www.teoalida.webs.com/aboutme.htm in engleza, in 2009, iar acum l-am tradus aici.

Nume folosite: Teoalida (Majestatea Sa Teoalida) in cercul de prieteni. Future pe forumuri si in jocuri (din 2009 folosesc numele meu Teoalida pentru tot globul, azi ma indoiesc daca a fost o decizie buna).

Limbi cunoscute: 100% din engleza, 60% din spaniola, 40% din portugheza, plus limba materna.

Materii preferate: matematica, geografie, stiinta.
Materii ne-preferate: chimia.

Ce imi place: sa am prieteni cu IQ ridicat, ca mine, din cat mai multe colturi are lumii, sa ma vada cat mai multa lume, eventual la TV, ma plimb prin oras pe jos, ma plimb prin lume cu Google Streetview, natura, paduri, munte… dar si sa fac lucruri inutile.
Ce nu-mi place: fumatul, bautura, violenta, religia, rasismul, handicapatii, de fapt cam tot ce imparte comunitatea, motiv de razboi si distruge lumea, sau scade nivelul de dezvoltare al omenirii.

Masina preferata: marca asta (am multe cunostinte despre masini, imi place sa studiez masinile dar nu sa le conduc, e prea periculos, prefer sa folosesc calea ferata cat de mult pot).

Culori preferate: toate culorile fac parte din viata mea, de exemplu imi place rosu-portocaliu la cladiri si roz-albastru pentru haine si masini.

Sport preferat: probabil mersul pe jos si prin magazine… (nu sunt genul de om sportiv).

Animal preferat: acesta, pot avea ca animal de casa!?

Artisti prefeati: Alan Jackson, Angelica, Aqua, Belanova, Eliana, Fandango, Garth Brooks, Hannah Montana, LazyTown, Maria Isabel, Pasarea Colibri, Peter Maffay, Rednex, Rionegro & Solimoes, Sandy & Junior, Shakin Stevens, Shania Twain, Tatiana, Taylor Swift, Thalia, Timbiriche, Xuxa, Yuri… adica in zona pop-rock-country, nu suport muzica electronica, hip-hop, si manele. Vedeti pagina dedicata Teoalida si muzica.

TV preferate: ma uit la TV dar ele sunt mai mult show-uri de divertisment decat filme, imi place ceea ce arata viata realistica, fara trucaje excesive. Evit filmele violente, arme, crime, si porno.

Programe preferate: am prea multe cunostinte ca sa mai fac o lista. De cand eram mic stiu totul despre Microsoft Office, Word, Excel, PowerPoint, AutoCAD, etc… invat rapid noi programe.

Jocuri preferate: Age of Empires 1 and 2, Caesar 3, Railroad Tycoon 3, The Sims 1 and 2, Worms… adica real-time strategy si city-building, jocuri care necesita o minte puternica si nu doar reflexii

Motto: I want to live in Singapore with a Japanese wife in an apartment with Korean home automation, drive a German car and eat Italian food while watching Mexican movies and listening to Brazilian music…

Facebook, Twitter, Hi5, etc… am conturi, dar de ce le-ase folosi din moment ce am acest site personal?

PS: nu incercati sa puneti informatiile de mai sus ca raspunsuri la Security questions pentru a recupera / sparge parola… veti pierde timpul si nu veti reusi!

1 comment

    • kpu' on February 11, 2013 at 7:41 pm
    • Reply

    [Guest]Kpu :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.